Van itt valaki, aki Óbudán a Törzs oviba íratta a gyerekét -"protekció" nélkül-, és most izgul?
Köszi a választ :)
Nem gondoltam semmi "titkosra", csak érdekelnek a kerületi dolgok :)
Annyira én sem vagyok képben a sulikkal. Én a Mókus utcaiba szeretném járatni. Én is oda jártam, és anyukám ott lakik vele szemben, emiatt is jó lenne, érte tudna menni, stb. Másrészt ez ének-zene tagozatos suli, némiképp válogatott társaság, és egy kis művészeti képzés szerintem csak előnyt jelenthet. Nekem legalábbis az volt, később a matek, és a nyelvek könnyen ment nekem.
Ami most állitólag felkapott suli, az a Vörösvári úton, a Sparral szembeni suli. Azt mondják, elég versenyistálló. Egyébként meg német nemzetiségi (a szomszédunk oda jár) Na, oda nem szeretném járatni. A Kerék utcaiba jár a kolléganőm lánya, sajnos nem jókat mesél. Túlhajtják a gyerekeket, és kötelező bent lenniük délután 5-ig.
Itt nem messze tőlünk van a Krúdy. Állitólag az alsó tagozata jó, de a legtöbb gyereket elviszik 6 és 8 osztályos gimikbe innen, mert a felsője gyenge. Ez mondjuk már pár éves info, tehát most már más lehet a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!