2,5 éves fiam azt mondta, hogy ő lány. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Persze mondtam neki, hogy ő nem lány, hanem fiú, de ha felkerül a téma, azt mondja, hogy ő lány :S2012. máj. 9. 14:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy időszakos probléma.
Unokaöcsém 3-4 évesen hajtogatta állandóan, hogy női bugyi van rajta, aztán elmúlt. :)
2/9 anonim válasza:
Náluk még most alakul ki az identitástudat. Nincs ebben semmi. Tesóm lánya ennyi idősen úgy volt vele, h dédimama férfi. Neki akkor még csak az volt nő, aki egyértelműen nőies volt, azaz hosszú hajú:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem is normál.
Kérdezd meg töle miért lány? akkor megtudod az okát.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha újra feljön a téma, megkérdezem tőle.
2012. máj. 9. 14:35
5/9 anonim válasza:
Az én fiam is szokta játszani, én meg csak bólintok, hogy jó rendben.
Csak ő nevén is nevezi, hogy ő most éppen Dorka, Andi, Lili vagy esetleg Erika néni. :D
6/9 anonim válasza:
Ne csinálj belőle ügyet. Tedd helyre, és nevess rajta. Az én fiam is szokta mondani h ő már nagyLány, meg h lámpa, meg kutya, és jókat kacagunk rajta, sztem így helyére kerül a dolog. (uennyi idős)
7/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy ez valami szerepjáték is lehet, ahogy az utolsó hozzászóló írta.
Köszönöm a hozzászólásokat. Nem én pontoztam le őket. A lepontozó bizottság visszafoghatná magát.
2012. máj. 10. 04:36
8/9 anonim válasza:
Nekem kisöcsém, olyan 3 éves kora körül mondogatta, hogy ő hercegnő...aztán elmúlt magától.
9/9 anonim válasza:
8 éves lányom fiúosztálytársa amikor sellőset játszanak, akkor ő mindig az egyik sellőlány szerepét játsza (következetesen mindig ugyanazt). 2,5 évesen még szerintem teljesen normális, de 8 évesen azért ez már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!