Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves fiam azt mondta,...

2,5 éves fiam azt mondta, hogy ő lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Persze mondtam neki, hogy ő nem lány, hanem fiú, de ha felkerül a téma, azt mondja, hogy ő lány :S
2012. máj. 9. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez egy időszakos probléma.

Unokaöcsém 3-4 évesen hajtogatta állandóan, hogy női bugyi van rajta, aztán elmúlt. :)

2012. máj. 9. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Náluk még most alakul ki az identitástudat. Nincs ebben semmi. Tesóm lánya ennyi idősen úgy volt vele, h dédimama férfi. Neki akkor még csak az volt nő, aki egyértelműen nőies volt, azaz hosszú hajú:)
2012. máj. 9. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is normál.

Kérdezd meg töle miért lány? akkor megtudod az okát.

2012. máj. 9. 14:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha újra feljön a téma, megkérdezem tőle.
2012. máj. 9. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Az én fiam is szokta játszani, én meg csak bólintok, hogy jó rendben.

Csak ő nevén is nevezi, hogy ő most éppen Dorka, Andi, Lili vagy esetleg Erika néni. :D

2012. máj. 9. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Ne csinálj belőle ügyet. Tedd helyre, és nevess rajta. Az én fiam is szokta mondani h ő már nagyLány, meg h lámpa, meg kutya, és jókat kacagunk rajta, sztem így helyére kerül a dolog. (uennyi idős)
2012. máj. 9. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá, hogy ez valami szerepjáték is lehet, ahogy az utolsó hozzászóló írta.

Köszönöm a hozzászólásokat. Nem én pontoztam le őket. A lepontozó bizottság visszafoghatná magát.

2012. máj. 10. 04:36
 8/9 anonim válasza:
Nekem kisöcsém, olyan 3 éves kora körül mondogatta, hogy ő hercegnő...aztán elmúlt magától.
2012. máj. 10. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:
8 éves lányom fiúosztálytársa amikor sellőset játszanak, akkor ő mindig az egyik sellőlány szerepét játsza (következetesen mindig ugyanazt). 2,5 évesen még szerintem teljesen normális, de 8 évesen azért ez már gáz.
2012. máj. 10. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!