KI mikor kezdett el vásárolgatni? Inkább ruhákat? Most már 4 különböző doki mondta, hogy lány lesz! 21 hetes vagyok!
Hát te nem baboztad el:D 4 doki?:D
Én amúgy a 23. héttől vásároltam:)) de nekünk hát biztos volt az már akkor is csak én nem hittem el, de ettőlfüggetlenül én megvettem a rózsaszín cuccokat:D
Akciós és unisex darabokat már a 11-12. héttől. 18.-on már biztosra látszott, hogy kisfiú, kb. azóta. 1-1 édes vagy leárazott darabot, vaterán keresgélek, veszek, de még nincs túl sok holmija.
Nagyobb dolgokból a hordozó, kiskád, kádállvány van meg, ezek akciósak voltak, megérte megvenni. Nálam minden nagybevásárlásnál kerül valami a kosárba a babának is. :)
Hol egy textilpelus, 1 rugi, 1 rágóka...
24 heteske
Én tescos mami vagyok, nagyon jó minőségű ruhák vannak ott.
Az első, rugis időszakot kaptuk, de ha venni kellett volna, akkor unisexet vettem volna olyan 20.hét körül. Persze párat vettem, pl hazahozósat, azt a 37.héten édes kis kék szerelést, mikor 100%ra mondták, hogy tényleg kisfiú, pár unisex napozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!