S. O. S! járt már igy valaki? aki tud segitsen kérem mi az hogy nagyobb a máj meg a lép két ujjnyival?
Figyelt kérdés
tegnap voltunk a 18 honapos oltáson kisfiammal ott azt mondta a doki ahogy vizygálta h a mája meg a lépe 2 ujjnyival nagyobb laborba küldte ma voltunk is de eredmény csak a jövö héten lesz mert postán küldik ki adig meg idegeskedhetek:( 1 honapja volt korházban ott meg nem vették észre? vagy akkor még nem volt baj? kérlek aki tud adjon valami tanácsot h mi lehet ez elöre is köszönöm2012. máj. 9. 12:38
2/7 anonim válasza:
Dokit nem kérdezted? Az is lehet, hogy rosszul vizsgálta. Hívd fel kérdezd meg aggódj e mert, mert tiszta ideg vagy.
3/7 anonim válasza:
Ha nemrég volt beteg vagy valamilyen virusos fertőzése, akkor az is okozhatta a lépnagyobbodást. Az én kisfiamnál is ez okozta.
Egyébként vérképző szervi elégtelenségre utalhat,
De mi tart egy hétig - nekünk aznap meg voltak a vizsgálatok.
A máj nagyobbodást szintén valamilyen fertőzés okozhatja, de a kisfiamnak a vérből nem volt kimutatható a májsejtek esetleges károsodása. A májra általában a zsiradék és a sült mentes diéta ajánlott.
remélem segítettem és biztosan nincs komoly baj, nyugi.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenki válaszát azért volt korházban mert hasmenés hányás miatt kiszáradt kiürült a só a szervezetéből és a doki sajnos nem mondott semmit hiába kérdeztem csak annyit mondott h elöször vigyem vérvételre kisfiam 18 honapos és 14 kg nagyon sok folyadékot iszik kb 3 litert 1 nap lehet h ez a baj?
2012. máj. 9. 12:51
5/7 anonim válasza:
14kg???? sokat eszik? lehet, hogy valami endokrin betegsége van. 2 évesen volt a fiam 14kg. 3 évesen 16kg.
Szerintem iszonyú a 14kg.
6/7 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy miért nagyobb a máj,lép,de a súllya engemis aggodalommal tölt el!Nekem az 5 éves fiam kb.18kg.Ami egy átlagos súly szerintem.
7/7 anonim válasza:
A sok folyadék fogyasztás utalhat cukorbetegségre és a súlya is, de nem akarlak megilyeszteni. A labor vizsgálatok tényleg 1 nap alatt kész vannak lehet vírus szerológia is van a vizsgálatok között mert egy sima rutin labor máj funkcióval 1 napnál nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!