Nyaralás külföldön 15 hós kisfiúnk nélkül?
Figyelt kérdés
Elmennénk párommal egy hétre, Ránk férne.........., Ti itthon hagynátok kb ennyi idős gyermeketek?2012. máj. 7. 10:19
1/9 anonim válasza:
Nem,az én fiam ennyi idősen még szopizott,de amúgy sem hagytam volna itthon. Olyan hotelt választottunk/választunk mindig,ahol van gyermekmegorzes a jatszohazban,így 1-1 órára ott tudjuk hagyni.
2/9 anonim válasza:
Te ismered a gyereked. Aludt már másnál/mással? Hogy ment?
Én külföldre nem mennék, hanem valahová belföldre, kb a lakóhelytől 100km-es körzetben. És talán nem is egy egész hétre, 2-3 napra. Inkább megismételném ugyanezt pár hónap múlva, de egyhuzamban egy hétre még nem hagynám.
De ez az én véleményem, kicsit parásabb típus vagyok.
3/9 anonim válasza:
Én nem hagynám otthon annyi időre. Inkább vinném magunkkal, vagy közelebbre mennék kevesebb napra. Egy hét sok idő, messze is lennétek, bármi is lehet azalatt, akár meg is betegedhet.
4/9 anonim válasza:
Én sem hagynám otthon. Pont úgy tettünk mint ahogy az előző válaszoló írta, belföldön maradtunk és vittük őt is. Ha külföldre mennénk akkor is vinnénk, bár a barátnőmék elvitték 1 hétre görögbe az 1 éves gyereket és nyüglődés volt az út is meg a nyaralás is. A babának és nekik is. Igaz gyerekfüggő is a dolog, de az biztos hogy nehéz kérdés.
5/9 anonim válasza:
Nem tudnám a gyerekeimet itthon hagyni. Én ilyen vagyok.
6/9 anonim válasza:
Igen. De csak akkor, ha az Anyukám tudna rá vigyázni. Másra nem tudnám ráhagyni. Őbenne 100000%-ban megbízok, engem és az öcsémet is felnevelte, így ért hozzá :-) Én 3 napra hagytam rá 11 hónapos lánykámat, nem lett semmi gond. Mi hosszú hétvégére mentünk, nagyon hiányzott a lányom, de nem aggódtam, mert tudtam, hogy jó helyen van. Külföldre jövőre megyünk, de oda sem fogjuk elvinni. Semmi értelme egy ennyi idős gyereket utaztatni. Majd ha nagyobb lesz, természetesen jön velünk!
7/9 anonim válasza:
Elvileg epp ebben az idoszakban jelentkezik a masodik szeparacios szorongas is. Nem emiatt, de nem tudnam egy hetre itthon hagyni.
8/9 anonim válasza:
Biztosan nem hagynám itthon. Most 14 hónapos a lanyom. Egyszer aludt nélkülünk, amikor mi esküvőn voltunk. Egy-egy éjszakára ott fogom hagyni nyáron is a tesomeknal, de hosszabb időre nem tudnám. Pláne nem mennek külföldre. Onnan nem tud csak ugy haza ugrani az ember. Vagy vinnem öt is, vagy nem mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!