Mit gondoltok az ilyen bicikli-utánfutókról? (lent)
Két gyereket lehet benne szállítani, és ha nincs a biciklihez csatolva, rá lehet tenni egy harmadik kereket és babakocsiként lehet tolni.
Szerintetek milyen lehet? Érdemes venni? Nálunk az a helyzet, hogy a kocsival a férjem jár dolgozni, a város kb. 10 kilométerre van (sík talajon és bicikliúton), és azért gondoltam, hogy ezzel el tudnék járni a gyerekekkel a városba, ha kell valami. Csak azt nem tudom, hogy nem lenne-e túl nehéz ezzel tekerni a bicajt...
1. vagyok.
mi használtan vettük potom árért. kis felújításra szorult. igaz többszöröséért adtuk el. de a lényeg, mi csak kb. 3-4 km-re mentünk vele, sokszor föld úton ami viszont döcögős volt a babánknak. egy hónap után eladtuk mert addig jó ha 2-3 alkalommal használtuk. de nem bántam meg. ha megint kapnánk ilyen olcsón egyet, azt eltennénk, azt már nem adnánk el. felénk más nem is járt ilyennel, így sokan megmosolyogtak, főleg mikor a lánykám énekelgetett, óbégatott menet közben :) nagyon imádta, jól kilátott belőle. ha biztonságos helyen tudsz menni, szerintem ne habozz.
Nekünk is van, a két nagylánynak vettük 10-12 évvel ezelőtt horribilis áron, mert akkor hozták még csak be Magyarországra. Nagyon sokat használtuk, sok éven keresztül.
Eleinte úgy vittem az ikreket játszótérre, ide-oda, hogy a biciklimen volt 2 ülés, egyik elől, másik hátul. Nagyobbak lettek, ekkor vettük ezt az utánfutót, nekem megváltás volt. Nem nehéz húzni, stabil és egy csomó minden elfér benne a gyerekek mellett is.
Ezt azért írtam, mert mi minden évben Balcsin nyaraltunk/nyaralunk és a strand gyalog 25 perc séta. Csak beültek a lányok, mellékjük a pokróc, türcsi, homokozó játékok,úszógumik, stb és már ott is voltunk a parton.
Isteni találmány:)))
A legkisebb lány 2 éves múlt, a minap jutott eszembe, hogy lassan elő lehet venni, és nyáron ugyanúgy használhatjuk majd.
Ja, még az is eszembe jutott, hogy én nagy kempingező voltam, 2x elmentünk a gyerekekkel (akkor még csak 2-vel) tengerparti kempingezésre, az utánfutóval mentem boltba, ezzel vittem az edényeket mosogatni. Sokan így csinálták rajtam kívül is.
Én megvenném a helyedben.
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon örülök, hogy ilyen jókat írtatok! :) Mi Hollandiában élünk, itt mindenhol van bicikliút, a helységek között és a városokon belül is. Plusz az autósok is hozzá vannak szokva, hogy rengeteg a biciklis, úgyhogy ebből a szempontból itt minden körülmény adott. Nem is tudom, hogy lehet egyébként, hogy egy családtagnak vagy ismerősnek sincs ilyen utánfutója... Akkor nem habozunk tovább, veszünk egyet. Ha lenne még tapasztalat, örülnék! :)
Köszi még egyszer mindenkinek!
Off: Megvetted? Elégedett vagy vele? Nem pattog?
Mi is most tervezzük, hogy veszünk.
Nekem nagyon szimpi, a mi városunkban a nagycsaládosok (3 gyerektől) kapnak a várostól ajándékba egyet. Itt sokan használják, de sajnos még egy szülőt sem szólítottam le, hogy megkérdezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!