Mit tegyek, hogy ne dühöt és agressziót érezzek, amikor hisztirohamost kap a gyerek?
enyém mikor hisztizik, zokog, hüppögve közli ordítva bele a fejembe, hogy: AJA EZ HISZTIIIII!
na, én ekkor szoktam elröhögni magam, de néha úgy, hogy a könnyem is csorog, ekkor ő is lenyugszik és elneveti magát :)
amúgy nem tudom, enyém is 2,5 éves, ma fáradtan ébred és botrányosan viselkedett, direkt kiidegelt, én meg elbőgtem magamat :(
szerencsére a hisztivel nem borít ki, de ez a direkt rosszalkodás kikészít :(
Nem vagy egyedül. Bennem is fél perc alatt felmegy a pumpa mikor 2,5 évesem nekiáll hisztizni, tombolni. Főleg mikor a kistesójával irígy és csúnya. 1000redjére szólok és persze már eléri hogy kiabáljak néha.
Lényeg, hogy légy következetes, amit nehéz. Ha nem fogad szót, nálunk pl a bünti hogy fel kell ülnie az ágyra és addig nem jöhet le míg nem szólok. Volt már hogy úgy üvöltött, hogy mondtam, ha nem fejezi be, berakom a hidegvíz alá.
Türelem, idővel beérik a fegyelmezés. Ilyen korszak ez, nehéz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!