Mit tegyek, hogy ne dühöt és agressziót érezzek, amikor hisztirohamost kap a gyerek?
Én akkor szoktam magam így érezni, amikor nagyon ki vagyok merülve. Utána persze jön a lelkiismeret-furdalás, hogy nem is a gyerekkel van a baj tulajdonképpen, hanem a saját tűrőképességgel.
Pihenj, keress valami kikapcsolódást, nézz meg pár filmet, a gyereket vigye el pár órára az apja.
És érdemes Magne B6-ot szedni, az segít kicsit kiegyenesíteni az idegeket :)
Nevess rajta. Nekem annyira vicces, ahogy tombol. :)
Olyan kis méregzsák olyankor.:)
AMúgy az vált be, hogy megölelem, szorítom, és könnyebben megnyugszik. De a hiszti tárgyából nem engedek. (már ha olyanért hisztizik, amit nem engedtem.)
kedves kerdezo!
nalunk ugyan ez a helyzet a fiam 2 es fel eves es ugy ordit meg hiszti rohamokat kap hogy borzalom hogy legszivesebben szegyen bnem szegyen ugy pofon vagnam hogy terjen magahoz de nem teszem mert az nekem jobban fajna mint neki a pofon... de azota csinalja miota meg szuletett a huga aki 6 hetes!
Ha teheted, tényleg olvass utána, nagyon sok hasznos tanácsot találtam már különféle irodalomban (ha akarod, szívesen átküldök egyet-rövid, de hasznos)
A hiszti-dac nagyon dühítő tud lenni, de ha átlátod a miértjét és megérted a gyerek mozgatórugóját, viszonylag jól lehet kezelni (nem állítom h elmúlik, hiszen ez a gyerek fejlődésének a velejárója, sőt, lássuk be, mi felnőttek is "hisztizünk" időnként)
vekerdy, berg judit hisztimesék, sőt anna peti gergő, mint levezető... "látod, ő is így járt"
ennyi idősen ha nem bírtam szépen, de határozottan be raktam az ágyába gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!