Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tiramisu tortaszeletet a kávé...

Tiramisu tortaszeletet a kávé miatt gondolom nem ehetne a gyermek?

Figyelt kérdés
Viszont mégiscsak kapott, mert nem tudták a rokonok hogy kávés. De nem pörgött be tőle szerencsére.
2012. máj. 5. 11:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A lidlben lehet kapni ampullás aroma-csomagot (van benne rum, vanília, mandula, narancs, meg azt hiszem még egy fajta). Én azt szoktam használni, és abban nincs alkohol. Még valami, ami belekötésre ad okot???
2012. máj. 6. 07:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Megnéztem, citrom aroma van még benne. És kivétel nélkül mindegyik növényi olajból készült, nincs bennük alkohol. Nagyon tömény, és legalább nem is színezi el a krémeket-sütiket.
2012. máj. 6. 07:43
 13/13 anonim ***** válasza:
:))) Nem akartam beléd kötni, ne haragudj:) Nem ismerem a Lidlben kapható aromát, azt tudom, hogy a hagyományos rumaroma tartalmaz etil-alkoholt. Én nem szívesen adok olyat a gyereknek. Megvizsgálom a lidleset, jól hangzik. Igaz, a növényi olajok között, pl. a pálmaolaj tök egészségtelen felnőtt szervezet számára is, de én tényleg nagyon odafigyelek az ilyen dolgokra, lehet túlzás, úgyhogy nem belekötés:) Mindenesetre kösz a tippet, meg fogom nézni.
2012. máj. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!