Ovis anyák napi ünnepségre mennyire öltöztök ki?
Látom, renitens vagyok, de én semennyire. Illetve ma a meleg miatt egy fehér lenge blúzban voltam és sötét farmerben… de nem a köszöntés miatt. Nekem az ünnep az ember szívében van, nem a felszínen. :)
(Egyébként pedig: minden embertársamat megtisztelem azzal, hogy normálisan öltözöm, ha velük találkozom.)
Rajtam tegnap egy rózsaszín nyári nadrág volt, csinos lábújjas papuccsal, és egy hozzá illő blúz.
Kisfiamat túl "öltöztettem". Fekete naci volt rajta, fehér ing, és nyakkendő. A gyerekek 90 %-a abban volt amibe reggel vitték oviba (póló, rövidnadrág). Nekem ez volt nagyon furcsa.
Nálunk az oviban kikötés a gyerekeknek ilyenkor az ünneplő, pedig kis egyszerű falusi oviól van szó. Minden szülő betartja, és az anyukák is úgy öltöznek. Nincs kifejezett ünnepség, hanem egyénileg mondanak egy meghitt sarokban verset a gyerekek a saját anyukájuknak, és ott adják át az ajándékot, sütiznek, teáznak kettesben. Úgy imádom! Én 4 évig voltam itt óvónéni, most a kislányom jár ide, és mind pedagógusként, mind szülőként mindig megható, és kisírt szemekkel megyek haza!!!
Mivel nálunk most a napokban jön a kistesó, így már csak egy elegáns blúzom van ami feljön, abban, szépen kisminkelve, fodrásztól mentem hozzájuk. Minden anyuka csiniben volt, és a gyerekek olyan kis büszkék ilyenkor a szüleikre! Zsu
Terhes kismamakosztüm?
Ez lesz 6. anyáknapjám, szinte folyamatosan babát várok:)
mindig csinosan megyek az ovis anyákanpjára.
Mondjuk van aki egy egyszerű ingben is jól néz ki, van aki bármilyen csinos ruhát vesz fel sehogy se néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!