Ti hogy közlekedtek két kisgyerekkel tömegközlekedésen, helyi járaton?
Sajnos nekem csak rossz tapasztalatom van.
Igaz, nekem 3 és 1 évesek voltak ekkor, fél évet kínlódtunk, ekkor vettük meg az első autónkat.
Magas padlós busz volt. Próbáltam hordozni a kicsit, de úgy nem bírtam felrakni a nagyot, aki egyesül még nem tudott felszállni. Babakocsival is, de az meg túl nehéz volt. A csuklós busznak csak az utolsó ajtaját tudtuk használni, viszont a busz úgy állt be legtöbbször, hogy annál az ajtónál fél méter is volt a járda meg az alsó lépcső között.
Kevéssé forgalmas a hely, az emberek nem vagy csak nagyon ritkán segítettek, ha meg igen, nem tudták, hogy mit és hol fogjanak meg. Sokan a nagy lányomat akarták kézen fogni, aki meg nincs bizalommal az idegenek felé (ami szerintem rendben is van így), sikítozni kezdett sokszor, én meg nem győztem bocsánatot kérni, mert hát "csak segíteni akart"...
Többször rám csukták az ajtót, reggel a tömött buszra nem fértünk fel. Volt minden.
És kikészült a hátam is, mert a gerincemmel baj van.
Szóval ez nem könnyű műfaj, de ha Te jó erőben vagy, és tudod hordozni a picit, akkor lehetséges. Mondjuk a busz után a 20 perc séta szerintem rengeteg. SAjnos nincs mindig kedve a nagynak sem. nálunk ebéd után hoztam el az első évben és akkor gyakran nyűgös volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!