Hogy lehet megszerettetni a bilit/szűkítőt?
Mi vettünk egy lépcsős wc szűkítőt.
Ilyet: [link]
a teszveszen olcsón megkapni. Ezt szerette nagyon. Tud kapaszkodni, kényelmesen ráülni.
Először csak odatettük a wc-hez, hogy ismerkedjen vele, játsszon, mászkáljon rajta és egyszer csak mondta, hogy most már használná is.
Nekünk párnázott szűkítőnk van, nem feszengett miatta.
Tudom, hogy a 2.5 éves "idősnek" tűnik, de én biztos hagynám a témát, szem előtt lenne a dolog, megkérdezném, hogy szeretne-e wc-be/bilibe pisilni (ha belepisil esetleg jutalmaznám matricával) de ha nem akar akkor nem erőltetném. Vennék esetleg egy olyan pelenkát ami alig szívja a nedvességet csak hogy ne legyen olyan kényelmes a pisis pelus és várnám, hogy mikor jelentkezik, hogy most már igazán kipróbálná.
Van ilyen lépcsős szűkítőnk is, meg sima is, de egyikre sem tud kényelmesen ráülni. Az állva pisilés fürdésnél szokott sikerülni, amikor mielőtt a vízbe pisilna elé tartok egy kis poharat, és abba pisil. De a wc elé állva nem megy.
Egyébként meg nem erőltetem, tudom, hogy nem vagyunk még elkésve, csak jó lenne egy kicsit szoktatni hozzá.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!