Miért ilyen a dokink? Miért nem fogadja el hogy "kicsi" a lányunk? Kieg az első kommentben
tényleg bunkó az orvos, de szerintem nem is sértésnek szánta, orvosi nyelven az idiotizmus az értelmi fogyatékost jelenti, tehát ők használják, csak nekünk, szülőknek ez a szleng miatt elég bunkóságnak hangzik.
egyébként itt van. de nem az orvost akarom védeni, tényleg durva... nem tudom mit okoz ennek a vitaminnak a hiánya, de ha kell akkor adják neki, nehogy tényleg baj legyen.
én fiam se beszélt 2 évesen, mi járunk tsmt tornára, nekünk sokat segített, 2 hónap telt el és szépen mondja a magáét, ezres nagyságrendű a szókincse, olyanokat mond, hogy csak pislogok, nemrég meg kuka volt, szóval nagyon tudom ajánlani :)
sok egészséget a lányodnak! :)
Hu:) Kicsit megnyugtattatok! Időre született,még tovább is volt bent egy héttel... 16 helyett 22-én született.Egyébként itt meg máshol is olvastam hogy a gasztródoki másokat is oltogat. Meg hülyének nevez. Amikor ott voltunk akkor volt egy kisfiu neki az volt a baj h sokat eszik és nagy sulyú.(2 üveges bébikaját megeszik egy evésre s vagy 15kg volt..1évesen.
Gondolom,hogy nem szelng lesz...
De volt olyan hogy odamegyünk fél8ra(8tól várnak minket,de hátha bejutunk hamarabb.) Erre 9kor jön a doki,hogy bocsi értekezlet van délig,majd jön. S 2kor jön,hogy bocsi...most van vége.S akkor a nagy "ló" 15-17évest hivja be elsőnek.Vizsgálatra!! Az én lányom meg már fáradt,álmos. S nem birunk vele. S nem szólt reggel hogy vérvétel neki.(Reggel még megoldottuk volna,de 2kor? ) 2kor akarta levetetni a vért tőle. De ugye meg kell vizsgálnia. S akkor még csak másfél éves volt.
A nagy fiu meg már felfogja ésszel,hogy most bemegy a kicsigyerek,majd utána ő....
Multkor is jött egy apuka(2méter 20legalább:D) s vagy 80kg. Mondja emlékszek még amikor az ikertesóddal voltál itt,alig 1kilósan.S jé felnött...(Sote 1 gasztródokija csecsemőambulancia..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!