Hogy probáljam meg megeteteni a 21 hónapos fiammal a hust?
Figyelt kérdés
semmilyen formában nem eszi meg ha meglátja elfordul, amugy minden mást eszik de még a májkrémet se, se sült hust, ha huis leves va nem lehet benne egy mm-s darab sem mert kiköpi.2012. máj. 2. 20:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Tudja o, hogy mire van szuksege. Most epp husra nincs. :-)
2/5 anonim válasza:
sehogy. Majd elmúlik ez a korszak is. Kínáld, de ne eröltesd.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 24 hónapos és még hiányzik 8 foga, ezért vagy nem tudja, vagy nem akarja megrágni a husit, így főzelékeket kanalazok neki és abba belepürézem a húst. Egyébként ha így sem megy, adjál neki sokszor tojást - ha azt eszi. Abban is sok a fehérje, a sárgájában meg a vas.
4/5 anonim válasza:
az én lányom se eszi a húst, csak ha bele van turmixolva a főzibe
5/5 anonim válasza:
Szerintem se nagyon erőltesd. De ha aggódsz és szeretnél mégis adni neki, akkor a pürésített forma a legjobb. Nálunk hasonlóan volt, most 28 hós és már van, hogy megeszi, de még most is sokszor csak a köretet. Egy ötlet, esetleg: tejfölös paprikás csirke húsát a szafttal összepépesíted és azt teszed a tésztára (mi makarónival esszük). A gyerekek tényleg tudják, mi kell nekik. Nehéz ezt elhinni és nyugodt lélekkel elfogadni, de így van. Mi is tudjuk, mi kell nekünk. Mi se kívánjuk mindig a húst. Bízz az ösztöneiben. Kisfiam például néha (havonta 1-2 alkalommal) odamegy a kamrához és kér nyers krumplit. Meghámozom, adok 1-2 karikát, megeszi és kész. Valami van benne, amire szüksége van. Emellett sokszor kér főtt tojást, annak is főleg a fehérjét. Jóllakik vele, egészséges, jól táplált. Hát, így működik ez náluk. :) Ne aggódj, minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!