Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 4 éves, de az érdeklőd...

Kisfiam 4 éves, de az érdeklődési szintje messze menghaladja a korát. Aki volt már, az mit tanácsol, mnjünk vele el a csodák palotájába? Természettudományit, közlekedésit már megúntuk

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
OFF A kérdésre nem tudom a választ, de a Tropicarium biztos tetszene neki.
2012. máj. 2. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egészen nyugodtan elmehettek, biztos hogy lesz ott rengeteg olyan dolog, ami már az ő szintjének is megfelelő. Persze biztos sok olyan dolog is lesz, aminek a fizikai hátterét nem fogja érteni, de nem is ez a lényeg, hanem csak a rengeteg érdekes élmény!

Én már nagyon-nagyon régen voltam, azóta biztos csak jobb és érdekesebb lett!

2012. máj. 2. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:

az en fiam már két évesen is imádta a csodák palotáját, most akarunk megint elmenni (3 eves) :D szoval ajanlom

ajánlom még (bar sajnos drága) a minicity-t is, azt is imadta a fiam :)

2012. máj. 2. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:

minicity,tropicarium már megvolt,többször is :)

akkor elvisszük,köszi!

2012. máj. 2. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
A lanyom nem volt 3 mikor a Csodak Palotajaban volt,azota tobbszor,plusz Mini City, plusz Csillagvizsgalo.
2012. máj. 2. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Menjetek vele kirándulni. (pl.Gyerekvasút, Vadaspark)Mi Könyvből keressük a madarakat, állatokat amiket lát. Bár még csak 3 éves a fiam.
2012. máj. 3. 08:42
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi,állatkert,vadaspark,gyerekvasút,vasúttörténeti park,kirándulás megvan. :) kezdek kifogyni az ötletekből,ha acsodák palotája is meglesz nem tudom mi lesz :) rovarfigyelője-explore-és enciklopédiája is van,azzal bogarászunk. tegnap azzal jött h talán tengerhez mehetnénk h búvárkodhasson!!!! jajj.. :)) mármint vinném de idén még nem fog össze jönni sajna... még a kalandpark az ötlet,az bejönne egy ennyi idősnek? játszütér falmászás nagyon megy,szóval a mozgása sem egyszerű :) mostanában kézen állni tanul.. majd úszni járunk de folyton a viz alá megy..

na kicsit elkanyarodtam,szóval köszi az ötleteket,várom még őket!!!!!!!!!!!!!!!

ja skanzent is kilőttük,meg attila dombot.

2012. máj. 3. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy helyre el lehet menni többször is. A könyvtárral hogy álltok?
2012. máj. 3. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
És mi érdekli a világból? Mert akkor abba az irányba lehet vele elindulni. Kreatív dolgok, tudományos, technikai, műszaki, informatikai érdeklődés? Írj többet róla, hátha használhatóbb ötleteket kapsz.
2012. máj. 3. 12:26
 10/12 A kérdező kommentje:
könyvtár nem,de különféle könyvkluboknál vagyunk,főleg természet,járművek,időjárás,bolygók érdekli. mindenhol voltunk többször és közben új dolgokat is keresünk. da vinci adót nézi,és a gyerek kisérleteket csináljuk együtt. szóval szinte minden érdekli :) komolyzenét és népzenét hallgat,gyerekzenéket nem birja. nem szereti a túl hangos és túl zsúfolt helyeket. kézműveskedés annyira nem,bár a gyurmázás és a festés az bejön neki.
2012. máj. 3. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!