Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyedül nevelem 2,5éves...

Egyedül nevelem 2,5éves kislányom. Van munkahelyem is várnak vissza. Mennyi esélyem van hogy felveszik az oviba? Már beirattam, a választ várjuk. De nagyon bízom benne?!?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod bölcsibe adni? Valahol úgyis évet kell ismételnie, a bölcsi ilyen szempontból gyerekbarátabb intézmény.
2012. máj. 2. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

ahol én lakom (Pest megye) ott csak és kizárólag 3 éves kor felett lehet oviba adni a gyereket.

ha nálatok nincs minicsoport és emellett nem szobatiszta a gyereked akkor ne írj fellebbezést, mert ovi 3 éves kortól van.

bölcsivel próbálkozz, oda biztos felveszik!

2012. máj. 2. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbálkozz meg a bölcsivel, feltéve, hogy van nálatok bölcsi. Hátha oda sikerül a felvétel.

Az ikres hozzászólónak, illetve mindenkinek, akinek nem vették fel a gyermekeit helyhiány miatt: Valójában tényleg az a kiinduló kérdés, hogy mennyi helyre mennyi gyerek jelentkezik. Ha jelentős a túljelentkezés, akkor már tényleg leginkább az számít, kinek van protekciója vagy nagyon hátrányos szoc. helyzete, mert azokat fel fogják venni. Ahol nagyjából arányban van a "kereslet-kínálat", ott meg felvesznek szinte mindenkit. Nálunk pl. azok gyerekeit is, ahol anyuka nem is dolgozik (pl. otthon van kisebb tesóval).

Szintén Budapest, de valószínűleg egy másik kerület.

2012. máj. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!