Egyedül nevelem 2,5éves kislányom. Van munkahelyem is várnak vissza. Mennyi esélyem van hogy felveszik az oviba? Már beirattam, a választ várjuk. De nagyon bízom benne?!?
ahol én lakom (Pest megye) ott csak és kizárólag 3 éves kor felett lehet oviba adni a gyereket.
ha nálatok nincs minicsoport és emellett nem szobatiszta a gyereked akkor ne írj fellebbezést, mert ovi 3 éves kortól van.
bölcsivel próbálkozz, oda biztos felveszik!
Szerintem is próbálkozz meg a bölcsivel, feltéve, hogy van nálatok bölcsi. Hátha oda sikerül a felvétel.
Az ikres hozzászólónak, illetve mindenkinek, akinek nem vették fel a gyermekeit helyhiány miatt: Valójában tényleg az a kiinduló kérdés, hogy mennyi helyre mennyi gyerek jelentkezik. Ha jelentős a túljelentkezés, akkor már tényleg leginkább az számít, kinek van protekciója vagy nagyon hátrányos szoc. helyzete, mert azokat fel fogják venni. Ahol nagyjából arányban van a "kereslet-kínálat", ott meg felvesznek szinte mindenkit. Nálunk pl. azok gyerekeit is, ahol anyuka nem is dolgozik (pl. otthon van kisebb tesóval).
Szintén Budapest, de valószínűleg egy másik kerület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!