Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesem egyik napról a...

2 évesem egyik napról a másikra nem alszik délután, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve alszik minden délután 3-4 órát, de most 2 hete semmit! Annyit tudtam csinálni, hogy ugyanúgy berakom mindig ebéd után az ágyba (rácsoságy), ott elbeszélget, dúdolgat magában kb. 1 órát, aztán kap egy könyvet, azzal is elvan 1 órát... De nagyon érzem, hogy aludnia kéne, mert azóta éjjel - igaz, h este azonnal elalszik - sokkal nyugtalanabbul alszik, sokat felsír, behív... Mit csinálnátok?
2012. máj. 1. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Az én fiam is kb 2 évesen állt át a nem alvásra. Ő is elalszik este egyből, és én nem bánom hogy őszinte legyek. Babának sem volt jó alvó, katasztrófa volt minden éjszaka, most meg alszik mint a bunda éjjel, és nappal kipihent. Csak akkor alszik délután ha nagyon extrém futkosós napunk van.
2012. máj. 1. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Keltsd korábban. Enyémek hatkor kelnek, igaz, önszántukból.

De. sokat mászkáljon, bogarásszon, ha nem muszáj, ne babakocsizzatok.

Fektesd 1 körül, akkor hátha könnyebben elalszik, és legkésőbb 3-kor keltsd fel.

2012. máj. 1. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
semmit. Igaz az én kisfiam már 3 éves, de nagyon ritkán bírom itthon elaltatni. Hiába ébred már 6-kor hétvégén, ki is van fárasztva rendesen. Így már 19-19.30 körül alszik. Oviban mindég alszik.
2012. máj. 1. 20:47
 4/5 anonim válasza:
Az én kislányom kb. 1 éves kora óta nem alszik délután. Próbáltuk a korábban kelést, de nem vált be. Hiába keltettük 6 órakor 21 óra körül aludt el, de délután így sem aludt, sokáig próbálkoztunk. Lefárasztani nem kellett, mert egész nap mozgásban van.
2012. máj. 2. 00:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!