Hogyan vegyem rá, hogy aludjon délután (2,5 éves)?
hasonló módon volt nekünk is, végül az lett belőle, hogy mellékfeküdtem. Nem dúdoltam, nem "szórakoztattam", fekszünk csukott szemmel, nyugodtan. Némi provokációval megpróbálkozott eleinte, de hamar le lehetett állítani, aztán rájött, hogy most tényleg pihenő van (pár nap alatt).
Most 3.5 éves, még mindig melléülök elalváshoz, ő megfogja a kezem, vagy ráteszem a karjára/hátára/hasára, és kb 10 perc alatt elalszik, Igaz, hogy ott kell ülöm mellette, de nekem ez nem gond.
Tegnap este és ma délután már elaludt az ágyon mellettem. De mindig ilyen sokáig fog tartani??? (1 óra hossza), este lehet még több volt.
Különben korábban is próbálkoztam már az elválasztással, de akkor nem maradt nekem sem az ágyon. Akkor a jó eset az volt, hogy ölben aludt.
Azt nem bánom, hogy mesét kell mondani és ott feküdni még elalszik, nekem ez már nagyon extra, csak kicsit sokáig tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!