14,5 hós kisfiam kb.1 hete reggel 6,6.10-kor kel. Vissza nem alszik. Délután alszik kb.2 órát, este fél 9 körül alszik el. Hogy érhetném el, hogy tovább aludjon reggel? Nem bírok még magamhoz térni olyan korán.
szia, sztem sehogy...az enéym is ilyen! de én már megszoktam, mert végigzombiztam az első évet, éjjel rengetegszer kelt, hálistennek legalább már ez megszűnt.
az enyém22 hónapos. abban bíztam, majd ha később világosodik reggel, tovább alszik,. hát nem....
Én az első gyermekemet (6-7 között ébredt) kitettem a másik szobába egy járókába, sok játékkal és némi kölesgolyóval, ott játszott és eszegetett, én meg aludtam tovább. Amíg kisebb volt, egy idő után ő is visszaaludt ott, aztán meg már csak "várta", hogy jöjjek én is.
Bár azt nem tudom, hogy ennyi idősen be lehet-e ezt vezetni, mi 6-7 hónaposan kezdtük, ehhez szokott hozzá.
19 hónapos a lányom, ő is így alszik kel. Nem tudok vele mit tenni! Ha később fektetem le, 10- kor, akkor is 6- kor kel!
És minlesz ha vissza állítják az órát? 5 kor kel majd? :S
èn annyit teszek, este 11-kor lefekszem legkèsőbb, délután alszom vele 1 órát, reggel mikor felkel mesét kapcsolok neki, megissza a tejet, és fekszik mellettem, én addig szundítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!