Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak hogy a lányom...

Mit csináljak hogy a lányom aludjon délután?

Figyelt kérdés
A kislányom még csak 19 hónapos lesz és ugy tudom még ebben akorban aludnia kéne délután.Kicsi korától 2-3órákat alszik.Most meg már második napja nem akar aludni.Este meg olyan fáradt hogy akkor meg azért nem akar aludni és hába probálom meg este ugy elaltatni hogy nem megy a TV de akkor is csak hisztizik meg az ujjaivall játszik 2 órán át.Várom a tanácsokat
2011. aug. 1. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg besötétíteni a szobát délután. Nálunk ez nagyon jól bevált.
2011. aug. 1. 23:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon rég óta sötétitem nappal a szobát söt még a tv-t is kikapcsolom napközbe is de még sem alszik már két napja ráadsl reggel igy is orán fent van
2011. aug. 2. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:

És, ha jól lefárasztanád?

Reggel ébredés után gyors reggeli, öltözés és irány egy nagy séta, játszótér, játszóház. És amikor aludnia kéne, csak akorra értek haza. Vigyél magaddal enni valót, útközben egyetek. Haza érkezés után rögtön irány az ágy (pesze fogmosás, pisilés, ööööö, azaz pelus csere, stb.) Esetleg bújjatok össze. Ha valamért felűl, nyomd vissza az ágyba. Ha beszélgetni próbál, ne szólj hozzá, legfeljebb annyit, hogy: cssssssss! Te is csukd be a szemed, "aludj" vele. Ne engedd elmászni mellőled.

Nekünk akkor volt ilyen nem alvós a gyerek, amikor megtanult kimászni a kiságyából. 2-3 nap kellett, mire rájöttem a fenti dolgokra. Kellett egy pár nap, mire rájött, hogy ez így nagyon jó. Eleinte sírt, küzdött, hogy nem akar aludni, de hamar feladta.

2011. aug. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!