Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valami ötletetek anyák...

Van valami ötletetek anyák napjára, amit 2,5 éves gyerekkel lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Azért már most kezdenénk hozzá, mert anyukám hétvégén utazik Belgiumba dolgozni, és ki tudja, hogy mikor jön haza, meg még azt sem tudjuk, hogy már szombat reggel mennek, vagy csak vasárnap du.

Valami jópofa ajándékra gondoltam (bár most semmi ötletem), amit a 2,5 éves fiammal együtt készíthetnénk el, de azért időálló is legyen, és ne csak egy sima papír, pár pacával, amit a gyerek "festett". Pl. ilyesmire gondoltam, hogy kifestünk egy agyagcserepet, abba veszünk művirágot, amit gipsszel beleöntünk, hogy megálljon, a tetejére meg rakunk kavicsokat, hogy ne a gipsz látszódjon...

Esetleg valakinek hasonló ötlete?

2 nagymama és 1 dédnagymama van

2012. máj. 1. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Tavaly a bölcsiben a lányoméknak azt csinálták, hogy kivágtak piros kartonból egy szívet, egy kisebb fehér szívet sima papírból és a kisebb fehérre rányomták a lányom kis kezét. A hátuljára írtak egy rövid kis verset és oda a lányom "rajzolt". Az elejére meg odaírták, hogy Édesanyámnak (helyettesthető), meg a dátumot, hogy meliyk év.
2012. máj. 2. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! én a gyerekekkel virágcserépbe szúrható díszt csináltam. kartonból vágtam ki katica formát és hurkapálcára ragasztottuk. ilyesmi, csak katicás:

[link]

2012. máj. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!