Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves a lányom. Repülős...

3,5 éves a lányom. Repülős nyaralásra készülünk. Izgulok hogy fogja bírni. Van tapasztalatotok hogy bírják a nagyobbak a fel és leszállást?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, csak ha már látod, hogy készül valami.

Te pedig készülj fel zacsikkal, mert elvileg kellene legyen repcsin, de én mindig megnézem biztos ami biztos, és van, hogy nincs. Vagy épp csak nálam nincs.

Nem tudom otthon hogy megy a hányás, ha volt már rá példa, de megmutathatod, ha netán rájön az érzés, hogy ne ijedjen meg miért tartod elé közel a zacsit, gyakoroljatok, de ne ijesztgetés szinten. És hagyd kinézni, az tényleg segít.

2012. máj. 4. 15:06
 12/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igazából nem akarom ilyesztegetni csak nem akarom hogy rossz élményként maradjon meg benne. egyszer hányt csak eddig, illetve még egyszer mikor annyira köhögött, de minden alkalommal remegett annyira félt. lehet hogy adok neki kúpot majd beszélek a dokijával
2012. máj. 6. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:
jelentem semmi baja nem volt:-) végig nézegetett
2012. jún. 4. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Szuper, nagyon orulok neki. Es jol erezte magat?

Egyik valaszolo

2012. jún. 5. 08:51
 15/16 A kérdező kommentje:
nagyon, haza sem akart jönni:-)
2012. jún. 5. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor vehetitek a repjegyet a kovetkezo utra:-)

Megint az "egyik valaszolo"

2012. jún. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!