3 éves gyermeketek szobatiszta már éjszakára?
Figyelt kérdés
Az én kislányomnak még kell pelus éjszakára..Nappalra már szobatiszta lett nagy nehezen,de éjszakára még nem akar.Gondoltam rá,fel kéne többször vennem éjjel megpisiltetni,ben adnék rá pelust,de annyit megér,hogy akkor meg ő is meg én is fáradtak leszünk reggelre,amikor menni kell bölcsibe,oviba-a nagyobbal-nekem meg dolgozni?Ti hogyan szoktattátok le gyermeketeket az éjszakai pelenkáról?2012. ápr. 29. 14:54
11/11 anonim 

válasza:

Én a helyedben nem erőltetném, ha nem akarja. Sőt éjjel nem is kelteném fel. Egy idő után megszokja, magától ébred és oda az éjszakai nyugalom is...
Meg fog rá érni. Egy ismerős családnak 4 éves a kisebbik fiúcska és még éjjelre kell a pelus. Szóval szerintem hagyd, mert megmakacsolja magát még jobban.
Mondom én, aki olyan szerencsés vagyok, hogy a kislányom egyik napról a másikra 2 évesen szoba és ágytiszta lett. Magyarán kijelentette nem baba, nem kell pelus. S hála égnek balesetünk sem volt éjjel sem. Este mondjuk max 1 decit adok neki inni, napközben iszik többet. Így nem is szomjasan fekszik le, de nem is kell neki csak reggel pisilni. Júniusban lesz 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!