Baj, hogy még nem szobatiszta?
2 éves 4 hónapos a fiam ,már próbálkoztunk többször is ,hogy leszokjon a pelusról,most a múlt héten nem adtam rá napközben pelust,sokat kérdeztem,hogy kell e pisilni,kakilni
a válasz elnyújtott nem ,de viszont este fele ráadtam a pelust,akkor húzott oda a wc-hez ráültettem és belekakilt belepisilt,azóta 4 x pisilt meg 2 x kakilt bele,de valamikor belemerült a játékba akkor bepisilt,szeptembertől megyünk oviba beszoktatni,addigra kéne szobatiszta legyen!Valami ötlet esetleg?Ja és még a beszéd sem megy nála egy két szó és ennyi!
Szerintem se baj. Én kislányom pont ennyi idős, én simán vártam volna nyárig a szobatisztasággal, de ő egyik napról a másikra szobatiszta lett a tél közepén. Úgy féltem mindig, hogy be fog csurogni vagy kinn kell pisilnie, és akkor mit csinálok...
Szerintem jobb erre a nyár, a legtöbb ilyen korú gyerek nyáron pár hét alatt szobatiszta lesz. (Beszéddel szerintem nem függ össze, az egyik lányom még egyáltalán nem beszélt, de már szobatiszta volt. Amiatt se aggódj :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!