3,5 éves elmúlt. Bármit csináltam, nem lett szobatiszta, pszichológushoz is hiába hordtam, mondták, hogy nincs baja, csak igen későn érő típus.
Egyszercsak közölte, hogy nem kér pelenkát. Azért persze oda kell rá figyelni, mert ha valami érdekeset csinál, nem jut eszébe pisilni, tartogatja.
2012. ápr. 11. 08:23
2/7 anonim válasza:
Megmondtam neki, hogy sajnos már nagyon drága a pelus (valóban nem voltunk túl jól eleresztve akkoriban) és textilpelust tettem rá. Mindezt nem szemrehányóan, inkább sajnálkozva, és biztatva, hogy biztosan nem kell soká hordania már, hiszen csak szólnia kéne. Aztán mikor már nem volt pelusos még sokszor volt éjszakai bepisilés. A kakit nem erőltettük, mert visszatartotta amúgy is. kakihoz kapott pelenkát soká, ha azt kért.
2012. ápr. 11. 12:16
3/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy hogyan,de 3 évesen közölte,hogy soha többé ne adjak rá pelust.Gondoltam megpróbálom,hátha bejön.Be is jött!Persze utána éjszakai bepisilések voltak tömegével,de pár hónap alatt az is elmúlt.Szerencsésnek érzem magam ezzel kapcsolatban!:)
2012. ápr. 11. 17:25
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.
remélem lesz még
2012. ápr. 12. 15:00
5/7 anonim válasza:
3,5 eves a kisfiam, ö sem szobatiszta meg egeszen, de mär sokszor szol, ha bilizni akar, olyankor leveszi a pelust. Nem kell semmit tenned, a gyerek szolni fog, nyugi!
2012. ápr. 13. 19:30
6/7 anonim válasza:
Az én fiam most lesz 3 éves 4 hét múlva,és sajnos még nem szobatiszta:(
Tudja már tartani.Viszont nem szól.A bölcsibe is pisil rendesen a wcbe,de pelusba van mert nem szól,és néha azért bemegy egy kevés.
Ráadásul,hogy melegszik az idő nem is bírja már a bőre a pelusokat.Nagyon szeretném már levenni róla,de nincs annyi ruhája ,hogy minden nap minimum 4 szer öltöztessem....ráadásul a bölcsibe meg is mondták,hogy nem veszik le róla addig a pelust amíg nem szól.Nem tudom mit tehetnék..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!