Akinek kb 2,5éves a gyereke, még nem szobatiszta, kb mennyit költ 1 hónapban? (Rezsi minden,2felnőtt+1gyerek)
2 éves a lányom pelenkás, egy napra 3 pelust használunk és ez már kb. 1 éve így van. A peluson, popsitörlőn is lehet spórolni. Pl: A DM-ben van bababónusz program, amikor megszületik a baba be kell lépni, kaptok csomó ajándékot illetve később is küldenek kuponokat, most kaptam 500forintos kupont libero pelushoz (4500 a nagy csomagos)illetve egy a végösszegből 10%kedvezményre jogosító kupont, ha ezeket összeadod a pelus 950ft-tal olcsóbb. liberoklubba is regisztrálni kell ott is kapsz minden hónapban 400-500 forintos kuponokat.
A babakelengye, kiságy, babakocsi stb. tényleg sokba kerül, de azt csak egyszer kell megvenni! A kicsik etetése nem nagy kiadás legalábbis nálunk. nem vettem soha üveges bébiételt inkább magam elkészítettem, a ruhákat meg lehet venni turiban is, jó minőségű sokszor címkés ruhákat lehet kapni. Ami plusz kiadás a foglalkozások: babaúszás, zenebölcsi, angol hasonlók, de ezek nem kötelezőek kb. 10ezer/hó/foglalkozás
Minden csak szervezés kérdése. Biztos, hogy nagy felelősség egy gyerek. és nyilván többlet kiadásokkal jár, de ha most kb. kijöttök a pénzetekből akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!