A kislányom eddig is csak cumisüvegből volt hajlandó meginni, de volt egy erős hasmenéses betegsége, és hosszú időre kimaradt az esti tej. Már meggyógyult, de a cumisüveget nem akarom visszahozni, viszont pohárból nem kéri a tejet. ötletek?
23 hónaposom van.
2012. ápr. 25. 08:41
1/7 anonim válasza:
èn örülnék hogy este nem akarja már és leszokott róla.
mert egy 2 éves gyereknek cukrosat inni lefekvéskor a legrosszabb a fogai rövid idön belül elkezdhetnek szuvasodni. a tejnek meg magas a cukor tartalma. mindegy miböl issza. a tejre nincs kimondottan szüksége ha akarsz neki adni akkor adjál neki vacsorára, de lefekvésre semmi képpen sem.
2012. ápr. 25. 08:45
2/7 A kérdező kommentje:
fürdés előtt kapta, utána fogmosás volt.
2012. ápr. 25. 08:54
3/7 anonim válasza:
én vettem ilyen "szopós" poharat. nem fog eszembe jutni, mi ennek a hivatalos elnevezése, de a pohár tetejére rá kell rakni egy ilyen fedőt, amin van egy .. inkább kerestem Neked képet, lám: [link]
és ebbe bele se látott, egy szó nélkül megitta :)
remélem tudtam segíteni, sok sikert!
három éves kisfiú anyukája
2012. ápr. 25. 09:08
4/7 anonim válasza:
2,5 éves múlt a fiam,ilyenből issza a tejet,csak szelep nélkül.azt kivettem belőle
Kisfiam 17 honaposan egyik naprol a maskra eltolta este a tejes cumisuveget es reggel ebredeskor sem kerte mar. Probaltam masnap de ismet nem kerte. Harmadnap amikor mar kozeledtem fele orditott. :( Probaltam poharbol de szinten ellokte. Aztan probaltam vanilias, epres, csokis nesquick-et, kakot, maci kavet, 3 fajta tejitalt de hiaba. Igy en nem eroltettem tobbet. Mondjuk nallam az a kulombseg, hogy semmi cumisuvegbol sem poharbol nem akarta elfogadni. Jelenleg 26 honapos es 2 formaban hajlando meginni a tejet. Az egyik a reggeli zabpehely gyumolcsokkel vagy muzli es a masik a gyumolcsos milkshake delutanonkent. Sok sajtot adok neki. Pl. nagyon szereti a sajtcsikokat, uborka csikokat, vajban piritott spargat, meg a piritos csikokat humuszba vagy hagymas tejfolbe martogatni. Ezt sokszork kapja uzsonara. Eszi minden nap 1 joghurtot de a tejet nem issza meg. reggelire hja lagytojast adok neki akkor sajtos piritos csikokkal adom. Szoval kombinalok, hogy legyen eleg kalcium bevitele. Fogalmam sincs miert tortent ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!