Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen praktikák léteznek a...

Milyen praktikák léteznek a komolyabb megfázás ellen?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom lehet, hogy kicsit megfázott. Most, mikor felébredt a délutáni alvásból tüsszentett néhányat azóta és köhögött is. Nem szeretném, ha beteg lenne, nemrég volt antibiotikumos kúrás betegsége. Szerintetek mit adjak neki, hogy megelőzzem a nagyobb bajt?
2010. okt. 21. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen idős gyerekről van szó?
2010. okt. 21. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
22 hó
2010. okt. 21. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:

cebion multi

calcimusc

baby luf balzsam

2010. okt. 21. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha komolyabb a baj, mindenképpen lássa orvos, diagnózis miatt. Én is így szoktam, mondjuk nekem nagyon kemikália ellenes a gyerekorvosunk szerencsére.

Megelőzésre ezt szoktam:

- a lányom 1 hónapos korától rendszeres aloe vera fogyasztó (kellett egy probléma kikezelésére),

- "megfázásos, vírusos szezonban" én echinaceat adok neki (orvosi engedéllyel és adagolással) megelőzésre kúraszerűen. Létezik homeopátiaás echinacea is, de arról csak annyit tudok, hogy van, mi az flp-set használjuk.

Kezelés:

Amikor már láttam, hogy folyik az orra (16 hónap alatt eddig 1x volt ilyen a múlt hónapban ), akkor a dokihoz elvittem, megnézte és kapta utána a propolist, echinaceat, valamint mellé kids multivitamint (mind flp-s termék), plusz a torkát, száját fújtam firsttel. Meg orrszívó, ha szükséges.

Pont tegnap hallottam egy doktornőtől, hogy mivel megint jön a h1n1 mizéria, 1,5 óránként first-öt fújjunk a szájba, garatba, és gyakori kézmosás, ez elég a fertőzések legtöbbje ellen (mivel a bacik többsége a nyálkahártyán, szájon át jut be a szervezetbe).

Remélem segítettem. Jobbulást a kicsinek.

2010. okt. 22. 07:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!