Milyen praktikák léteznek a komolyabb megfázás ellen?
cebion multi
calcimusc
baby luf balzsam
Ha komolyabb a baj, mindenképpen lássa orvos, diagnózis miatt. Én is így szoktam, mondjuk nekem nagyon kemikália ellenes a gyerekorvosunk szerencsére.
Megelőzésre ezt szoktam:
- a lányom 1 hónapos korától rendszeres aloe vera fogyasztó (kellett egy probléma kikezelésére),
- "megfázásos, vírusos szezonban" én echinaceat adok neki (orvosi engedéllyel és adagolással) megelőzésre kúraszerűen. Létezik homeopátiaás echinacea is, de arról csak annyit tudok, hogy van, mi az flp-set használjuk.
Kezelés:
Amikor már láttam, hogy folyik az orra (16 hónap alatt eddig 1x volt ilyen a múlt hónapban ), akkor a dokihoz elvittem, megnézte és kapta utána a propolist, echinaceat, valamint mellé kids multivitamint (mind flp-s termék), plusz a torkát, száját fújtam firsttel. Meg orrszívó, ha szükséges.
Pont tegnap hallottam egy doktornőtől, hogy mivel megint jön a h1n1 mizéria, 1,5 óránként first-öt fújjunk a szájba, garatba, és gyakori kézmosás, ez elég a fertőzések legtöbbje ellen (mivel a bacik többsége a nyálkahártyán, szájon át jut be a szervezetbe).
Remélem segítettem. Jobbulást a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!