Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olyan bosszantó! állandóan...

Olyan bosszantó! állandóan beteg! Másnál is ilyen az ovis gyerek? Nem tudom, mi lenne ha lenne munkahelyem. Valószínűleg már munkanélküli lennék!

Figyelt kérdés
5 éves a fiam,már 2 éve jár óvodába,de még mindig állandóan beteg!!Komolyan én ezt már nem bírom idegekkel.Szinte egész télen itthon volt,aztán 1-2hét ovi,aztán itthon.Most összesen 5 napot voltunk oviba,ma már hányingere,hasfájása valamint ment a hasa.kapott már mindenféle vitamint..de mindig összeszed valamit!!Elegem van!
2012. ápr. 24. 08:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
27%

Zsanna33 vagyok.

Az alábbiak után én is jegelem a témát.

Valóban, igazad van, jó, hogy rávilágítottál erre, mert így visszaolvasva én is másképp látom. Ha egy nappal később vagy előbb olvasom a 6-os választ, lehet, hogy nem is reagáltam volna. /Csak az első bekezdéssel volt problémám./ Volt, aki úgy írta meg, hogy szerinte nem volt bántó 6-osé, hogy nem személyeskedett benne /14-es és te, most előttem író/ és volt, aki személyeskedett benne, ez nálam kapcsológomb. Nem tudom, 6-os válaszoló volt-e valamelyik vagy ő volt-e itt azóta, vele szívesebben megbeszéltem volna ezt, ha ő jelzi, hogy ez neki sértő és tudom, hogy ő a 6-os, de nem írja ki, vagy nem jelezte, hogy ő az.

Kicsit úgy éreztem, hogy ki lettem közösítve, mert hogy merek én ide írni, ha nem ovis és főleg nem folyton beteg a gyerekem, mintha nem lenne jogom ide írni. De addig nem is volt gond, hogy nem beteges gyermekkel ide írtam, amíg nem írtam 6-os hozzászólónak.

Nem szoktam kötekedni és bánt, ha valaki nem is ismer, de véleményt mond rólam, bár azt elismerem, hogy ebben közrejátszott az, ahogyan 6-osnak legelőször írtam, vagy a többinél is. De ez nem jelenti azt, hogy én mindig ilyen vagyok. Rossz napom volt és úgy éreztem még bántanak is.

Amennyiben megbántottam a 6-os hozzászólót vagy a többieket, elnézést kérek, máskor nem írok hirtelen felindulásból, csak átgondoltan, vagy egyáltalán nem.

Ugyanakkor fenntartom, hogy lehet személyeskedés nélkül is írni véleményt, -ez persze rám is vonatkozik a jövőben.

Zsanna33

2012. máj. 31. 17:32
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Valamint énsem érzem bántónak a 6-os válaszoló válaszát!Na de nem vagyunk egyformák!Szokták mondani:"Akinek nem inge,nem veszi magára!"
2012. jún. 2. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!