Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olyan bosszantó! állandóan...

Olyan bosszantó! állandóan beteg! Másnál is ilyen az ovis gyerek? Nem tudom, mi lenne ha lenne munkahelyem. Valószínűleg már munkanélküli lennék!

Figyelt kérdés
5 éves a fiam,már 2 éve jár óvodába,de még mindig állandóan beteg!!Komolyan én ezt már nem bírom idegekkel.Szinte egész télen itthon volt,aztán 1-2hét ovi,aztán itthon.Most összesen 5 napot voltunk oviba,ma már hányingere,hasfájása valamint ment a hasa.kapott már mindenféle vitamint..de mindig összeszed valamit!!Elegem van!
2012. ápr. 24. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jobbulást neki és kitartás!
2012. ápr. 25. 13:45
 12/22 anonim ***** válasza:
16%

"Kedves" 6-os válaszoló!

Azért nem kell a fejemet venni és ilyen stílusban kommunikálni, mert neked valami bajod van...

Arról nem én tehetek, hogy a gyermekem nem jár még közösségbe, bizonyára más lesz akkor a helyzet, ha járni fog, de ezt, hogy nem jár, odaírtam, hogy tiszta legyen.

Arról sem én tehetek, hogy más anyukák beviszik betegen a gyermekeiket és ezzel megfertőzik a másét.

Odaírtam azt is, hogy lehet a doktornénitől tanácsot kérni, van-e valami ötlete, mivel az talán eredményre vezetőbb, mert ismeri a gyermeket és orvos, biztosan tud segíteni, valami ötlete csak van...

Ha szar szerinted a válaszom, akkor írd meg kedvesen, bár ezt inkább döntse el a kérdező, de ha nem volt hasznos, akkor AZT LEHET NORMÁLIS, KULTÚRÁLT FORMÁBAN IS KÖZÖLNI.

ÉN NEM FIKÁZTALAK TÉGED, AKKOR TE SE FIKÁZZ ENGEM, FŐLEG NE ILYEN STÍLUSBAN.

ANYUKÁK VAGYUNK, TALÁN INKÁBB ÖSSZE KÉNE FOGNUNK.

NEM KELL MINDENBEN EGYETÉRTENI, DE NEM KELL UTÁLNI SEM A MÁSIKAT CSAK AZÉRT, MERT MÁS A VÉLEMÉNYE, MINT A TIÉD.

ANNAK A SZÁMLÁJÁRA ÍROM A STÍLUSODAT, -MERT PRÓBÁLLAK MEGÉRTENI-, HOGY IDEGES VAGY, MERT BETEG SŰRŰN A GYERMEKED.

DE EZT NE RAJTAM TÖLTSD KI, HANEM SZÓLJ ANNAK, AKI BETEGEN VISZI A GYERMEKÉT BE A KÖZÖSSÉGBE.

KÖSZÖNÖM, ,SZÉP NAPOT!

Zsanna33

2012. máj. 28. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:
18%

A 4-es válaszoló is nagyjából ugyanazt írta, mint te, 6-os válaszoló, csak éppen valahogy normálisabb, nem bántó stílusban...

Zsanna33

2012. máj. 28. 16:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én többször átolvastam a 6-os válaszoló írását, de bántót nemigen találok benne. Szerintem nem bántani akart, a stílusa sem volt támadó. Szerintem.
2012. máj. 28. 20:36
 15/22 anonim ***** válasza:
48%
Mi a baj Zsanna? Beragadt a caps lock? Vagy csak kiabálós a stílusod? Kissé érzékenyek vagyunk?
2012. máj. 28. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
7%

NEM RAGADT BE A CAPS LOCK MOST SEM, ÍGY SZERETTEM VOLNA ÍRNI.

EZ NEM A KIABÁLÁS JELE NÁLAM. EZEK SZERINT TE ÍGY KIABÁLSZ NETEN.:)

IGEN, ÉRZÉKENY VAGYOK. VAN ESETLEG EZZEL VALAMI PROBLÉMÁD?

HA IGEN, AZ A TE BAJOD...:)

SZERINTEM BÁNTÓ VOLT, SZÁMOMRA LEGALÁBBIS, HADD GONDOLJAM ÚGY, AHOGY SZERETNÉM, JÓ?

KÖSZI.:)

ZSANNA33

2012. máj. 29. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

Zsana 33 a tipikus kötekedni idejáró anyuka.

Semmi bántót nem írt a 6-os válaszoló és egyébként is maximálisan igaza van. A kérdező olyan anyukákat kérdezett, akinek már közösségbe jár a gyereke, az ő tapasztalatukra volt kíváncsi (ha jól értelmezem a kérdést!). Akkor felesleges itt olyan anyukáknak VESZEKEDNI, akinek gőze sincs arról milyen amikor a gyerek tényleg minden nyavalyát összeszed az óvodában.

2012. máj. 30. 08:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Jaj bocs, rosszul írtam, helyesbítek: ZSANNA33.
2012. máj. 30. 08:44
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok tipikus kötekedő. Az idejárás meg túlzás, mert kb. ez a 3. alkalom, hogy itt vagyok, de úgy látszik, ezt is jobban tudod, mint én.:) Milyen jó, hogy te így látatlanban ismersz engem és megmondod, milyen vagyok.:) Megírtam a véleményemet arról, amit bántónak éreztem. Ha felesleges volt a válasz, azt döntse el a kérdező. És ha így is volt, miért ne lenne jogom írni segítő szándékkal valakinek választ? Mert nem volt hasznos? Vagy mert te úgy gondolod? Ha neked írna valaki valamit, amit bántónak érzel, te nem szólnál? Hát, ne tedd.

Én nem veszekedtem, leírtam, amit éreztem. Hogy ezt te másként látod, az egy dolog, nem kell egyetértenünk.

Ó, ha most ideírom, hogy van egy másik gyerekem, aki óvodába jár és ugyanezeket szedi és semmi baja nincs, nem beteges, csak az elején volt rövid ideig, akkor nem köt majd belém senki?:) Te tipikus "ismerlek, pedig sosem találkoztunk" anyuka.:)

Nem tudjátok elvenni a jókedvemet, mert nem hagyom, az egész nem ér ennyit.:)))

2012. máj. 30. 11:45
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
A 6-os válaszoló nem írt semmi bántót, te viszont Zsanna elég hergelő stílusban válaszolgatsz mindenkinek. Azonnal támadsz gyakorlatilag, pedig csak azt írtuk többen is, hogy nem éreztük bántónak az adott válaszolót. Azért ezen is gondolkodj el és akkor már a saját írásaidat is olvasgasd vissza pár nap múlva. Én is sokszor vagyok úgy, hogy reagálok agresszíven valamire, aztán pár nap múlva már lehiggadva visszaolvasom (visszagondolok rá) és érzem benne a támadást. Mindezt ne vedd kötekedésnek, csak leírtam amit gondolok a levélváltásokról, részemről a téma jegelve.
2012. máj. 30. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!