Csak sírni tudok, tüdőgyulladása van?
nyugodj meg, mert a kicsinek sem jó ha ideges vagy. meg a betegnek sem.
mit mondtak a kórházba?
köszi :-(((
nem tudom,épp most vizsgálják
Drága! Minden együttérzésem a Tied, és szegény kisfiadé...
Te nem tudtál menni, de anyukád biztos mindenre oda fog figyelni, vigyáz rá, nem lesz semmi gond. A párod is ott van? Biztos adnak neki antibiót gyorsan, ami hatni fog, és holnapra, max holnaputánra máris jobban lesz.
Te mindent megtettél amit kellett, az orvosok hibáztak.
Volt egy ismerősöm, a kisfia jól figyelj!!! TBC-t kapott el vhol...2 hónapot volt a tüdőszanatóriumba a kis picurka, de minden szövődmény nélkül meggyógyult. Erősek ezek a kis emberkék, bízz benne, szorítok nektek, és nyugodj meg, szükséged lesz az erődre, ott a másik picurkád is, nem volt mit tenned!
Mielőbb jobbulást kívánok!
Jó ha az ember nincs egyedül egy ilyen szituban, főleg ha rosszul tűri, jó ez az oldal ilyen szempontból..:-)
Jáj, még vért is vesznek??? :-( szegény, olyan kis pincurka...
nekem most muszáj ledőlnöm, mert a kincsem éjjel kelni szokott, gyűjtenem kell az erőt nekem is, de reggel bekukkantok!
Azért aludjál is vmit! jó éjt!
Jó éjt!
Persze épp akkor hívott a párom a váróból mikor ő bent sikított,infúziót kap.Bal tüdején van vmi,oxigénszintje jó, 93%, állítólag időben el lett csípve a tgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!