Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon csak nyafizik, vagy...

Vajon csak nyafizik, vagy tényleg baja van?

Figyelt kérdés
Lányomat próbálom bilire szoktatni. Először nem tetszett neki, nem is akart ráülni. Én ezt nem erőltettem, persze, új dolog volt neki. Aztán eltelt egy kis idő, és rájött, hogy nem is olyan rossz ez a bilizés, főleg, hogy utána adok neki wc papírt, ami nagyon tetszik neki. Még így is van, hogy nyafizik és nincs kedve ráülni. Eddig hagytam, nem akarom én erőltetni. De valamelyik nap akkor kezdett el nyafizni, amikor már félig rajta volt és én nem rántottam vissza, leült. Semmi baja nem volt. Azóta ha nyafizik is, én mégis ráültetem a bilire, és onnantól már semmi baja. Jól csinálom, vagy, ne ültessem rá olyankor?
2012. ápr. 21. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:

En onnan nem ertem, hogy mi tortent, hogy " en nem rantottam vissza..." mit, hova?

Amugy ha nyafog, en biztos nem ultetnem ra.

2012. ápr. 21. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztem ne ültesd rá, csak ha ő kéri.

Én betettem a szobájába, és gyakorlatilag annyit csinálok egyenlőre, hogy minden peluscserénél megkérdem, hogy akar-e bilizni. Mivel megadom neki a lehetőséget, hogy válasszon, így általában igen a válasz, és baromi büszke magára.

Én a helyedben pár napra teljesen kihagynám a bilizést, de szem előtt hagynám, és hagynám, hogy játsszon vele, de úgy csinálnék, mintha hidegen hagyna a dolog, hagynám, hogy gatyóban ráüljön, ilyesmi.

Majd este a fürdésnél odatenném a kád mellé, és mondanám neki, hogy ha akarja, ráülhet, azt annyi. Hidd el, ha úgy érzi Ő dönthet, sokkal szívesebben fogja használni.

Sok sikert!

2012. ápr. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!