Kullancs ellen védekeztek valahogy ha kirándulni mentek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 22:03
1/5 anonim válasza:
Igen, a patikában vettem citromfű olajos karkötőt. egy a bokájára, egy a csuklójára. természetes anyag van csak benne, semmi vegyszer.
2/5 anonim válasza:
A karkötőről még nem hallottam, de jó ötlet. Én sprayt ismerek, az is természetes anyag.
De az a biztos ha azért átnézed a testét fürdésnél. Egyébként amióta kutyáink vannak, magunkon nem találtunk kullancsot, rajtuk annál inkább.
3/5 anonim válasza:
Mi is citromfű olajos karkötőt vettünk neki. Én a Brendonban vettem, de láttam már a Tescóban is. Meg se közelítették a bogarak.
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni benneteket.Sajnos a karkötő mit sem ér.
Mi spray-t használunk:Bio Galaktív.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a karkötő BugsLock tipusú, nagyon is használt. Tisza parti kempingél, hegyekben való kirándulásnál, még csak a szúnyogok sem közelítették meg. Minket meg össze ettek bármiféle spray hatására.
Lehet rossz márkát próbáltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!