Át szoktatod hívni Barátnőt magatokhoz kisgyerekkel, titeket át szoktak hívni?
Figyelt kérdés
Van két barátnőm a játszótéren ismerkedtünk meg, és rendszeresen átjárnak hozzánk. Mostanság már zavar, hogy napi szinten jönnek, hol ez, hol az, vagy épp mindkettő, de minket sosem hívnak meg magukhoz, vagyis voltunk már náluk, évi 5x áthívnak. Nálunk csinál kupit a 3 gyerek, kinöntenek ezt azt, takaríthatok pakolhatok utánnuk, az anyukák már ha nem kínálom meg őket kávéval, kekszel megjegyzik Nem főztél nekem kávét, nem sütöttél valamit? Nincs egy kis ez vagy az? minket az egyik ha áthív, már látom rajta kész van ha lepakolnak minden játékot a gyerekek, a másik meg csak a kertbe hív át nyáron, hogy bent ne legyen rendetlenség, tisztaság, rend mániások. Valahogy már annyira természetesnek veszik hogy mindig ők jönnek, hogy zavar, de valahogy nincs képem ezt nekik megmondani, vagyis inkább az zavar, hogy nem veszik észre magukat, és hogy ez a természetes, hogy ők jönnek. Múltkor is megkérdeztem átmehetünk-e, hát nem érnek rá, meg hétvégén jön a mama, mennek vásárolni ....2012. ápr. 20. 07:43
11/12 anonim válasza:
Nekem ilyen játszóteres ismertség nincs, de a barátnőkkel összejárunk (egy időben lett bébibumm). De valahogy alap, hogy ha mi voltunk náluk, akkor utána ők jönnek és így felváltva. Jó, nem napi kapcsolat, mert van, akik messzebb laknak, akik meg itt közel, náluk meg hamarabb volt bölcsi mint nálunk, de mindig próbáljuk tartani, és szerencsére kölcsönös.
Én sem bírnám amit te csinálsz.
Lehet, én megmondanám a következő alkalommal, hogy ti voltatok, most mi mennénk. Ennyi. Bár lehet, hogy már sajna el lett rontva és megszokták a jót.... Akkor meg a leépítés marad, vagy jön a jóidő, ajánld te is, hogy játszózzatok inkább.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma hívott az egyik, hogy na mehetünk? Mondom nem, mert dolgom van. Sajnálkozott, meg hogy nem-e tudom átvenni máskorra, de mondtam családostul megyünk. Én is soknak érzem most, mert beül 5- kor, és 9-így képes itt ülni. Én ha már látom hogy valahol vacsorához készülődnek, szedem magam, de már abszolút nem zavartatják magukat! Egy ideig nem leszek elérhető, aztán meg majd mi megyünk gyakran, hogy érezze már milyen ha mindig csak a másiknál van az ember.
2012. ápr. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!