Gyerek intelligencia és képességvizsgálat létezik valahol?
mind 2 gyerekemre azt mondják intelligensebbek mint a korosztája-ovónénik-de abban nem tudnak segiteni,hová vigyem ahol segitenek abban h tényleg igy van-e és merre induljunk. nem zseniket akarok nevelni belőlük csak szeretném a képességeik és az érdeklődési körük szerint fejleszteni azt amiben jók. én is látom persze az irányokat-fiam rovar mániás,folyton rovarmegfigyelésen vagyunk pl,számol és a betűket is tudja stb. a lányom 2 évesen szintén számol,felismeri a szinárnyalatokat,rengeteg mondókát és éneket tud stb.
köszi a segitséget
Igen, a bogarakon mi is keresztül mentünk, voltak dinók (az összes fajtáját fejből fújta) tengeri állatokban a cápa volt a kedvence, volt autós-korszak is (nagyon izgatták a "kanyarodós" autók, vagyis az autó tengelye, ahogy működik), de volt görög istenek korszak is (kívülről fújta az görög isten nevét, tulajdonságát)...
Egy időre lefoglalták a pokemonok is (milliónyi fajtája, mindegyiknek más a neve, szokása, tulajdonsága)...
Aztán a Gyűrűk Ura korszakában meg a sokféle fegyver, népek, tündék, törpök, orkok és urukhai-jok (melyik miben különbözik, melyiknek mi a tulajdonsága)...
14 éves kora után meg az olyan online számítógépes játékok érdeklik, amelyekben sokféle karakter bőrébe lehet bújni, sokféle helyszínen játszódik a játék, ez a millióféle karakter és ezek millióféle tulajdonsága foglalja le legjobban...
Úgy látom, hogy ebben mindig talál valami újdonságot, ezt nem tudja megunni...
Amúgy egy véletlennek köszönhetően megvizsgáltattuk természetgyógyásszal is és állítólag elképesztő méretű aurával rendelkezik a fiú (12 éves korában 2 méteres volt az aurája!), egy másik szerint meg indigó a gyerek...
Igazából ennek nem nagyon örülök, mert olvastam az indigó gyerekekről, de a leírtak is arra utalnak (minden tulajdonság stimmel), hogy az... :-((
#4-es, #6-os, #9-es beíró voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!