Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztának minősül az a...

Szobatisztának minősül az a kisgyermek, aki a kakiláshoz kér pelenkát, de egyébként éjjel-nappal "szobatiszta"?

Figyelt kérdés

3,5 éves.

Vajon miért kéri a kakiláshoz?

2,5 éves korától szobatiszta pisilésügyileg.

Mi lehet a gond?

2012. ápr. 19. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor szobatiszta, ha nem kell pelus. Gyereke válogatja, nálunk előbb ment a kaki a bilibe, mint a pisi. Egyszer olvastam erről, hogy ez egy lelki okokból alakul ki, 3,5 évesen már nem igazán kéne kakiláshoz pelus. Próbáljanak a szülők valahol tanácsot, segítséget kérni, ezt a problémát mielőbb meg kell oldani a gyermek érdekében.
2012. ápr. 19. 14:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon érzékeny a kisgyerek, de anyuka szerint teljesen normális, a többi az agresszív, kezelhetetlen gyerek.

Evéssel is problémák vannak. Szerinte ez is belefér.

Nem foglalkozom más gyerekével, csak valahol furcsállom.

2012. ápr. 19. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem anyuka jól elba..ta, hogy 1 évig hagyta, hogy a pelusba kakiljon a gyerek az én fiam tavaly nyáron lett szobatiszta de mi úgy csináltuk hogy levettük a pelust és onnantól kezdve csak akkor volt pelus ha hosszabb útra mentünk kocsival és alváshoz. De arról is hamar leszokott mivel 5-6 éjszak után teljesen száraz pelussal kelt fel így levettük.

A kaki is a a bilibe ment első próbálkozásra.

2012. ápr. 19. 15:19
 14/16 anonim ***** válasza:
A bölcsiben pont tegnap mondta a gondozónő, hogy az a gyerek, amelyik csak a kakihoz kér pelust, szobatisztának tekintendő.
2012. ápr. 19. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a szobatiszta, akinek nem kell pelus. Ha a kakihoz kell, akkor csak részben az.
2012. ápr. 20. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:

mi is így vagyunk, kisfiam júliusban lesz 3 éves

vagyis ő még éjszakára kap pelust,

nappal szobatiszta, a délutáni alváshoz sem kell pelus, ma is felkelt az alvásból, kiment bilizni, pisilt, aztán visszafeküdt aludni

viszont nem kakil a bilibe, így vagy pelust kér, vagy éjszaka kakil

nem tudom ezt hogy oldjuk meg

2012. ápr. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!