3 évesed öltözik egyedül az oviban?
az enyém is elég ügyes egyedül, a harisnyával szoktak gondok akadni, mert nem olyan szisztematikusan húzza mint egy felnőtt, hanem átdugja a bokáit és rángatja a derékrészt felfelé (ezért aztán előbbnyúlik/szakad szét derékban, minthogy kikopjon v kinője...)
a lazábban járó cippzárakkal boldogul, az akadósabbakkal nem.
lábbelije csak tépőzáras van odabent, mert fűzőt még nem tud kötni
erős patentet sem tud összenyomni/széthúzni,a lazábbakat igen. ügyesen gombol, mindennek megtalálja mi az eleje/hátulja, a sorrendet jól tartja a ruhadaraboknál, maga után "összehajtogat".
Igen.
Tépőzáras cipője és szandija van - egyedül veszi.
Kardigánok, kabátok cipzárját egyedül húzza fel.
Sapka egyedül.
Póló, trikó, zokni, nadrág egyedül.
Én nem harisnyát szoktam ráadni, hanem leggings-et, azt egyedül is tudja húzni.
Felfele is, lefele is egyedül öltözik.
Van 1-2 pólója, aminek szűkebb a nyaka, ezeket persze nem bírja lehúzni magáról, de ezeket én is alig szedem le róla.
3 éves 4 hónapos.
Az én fiam 4 évesen kezdett egyedül öltözni, addig csak a nadrágot tudta felvenni, és megtalálni az elejét. Most 4 és fél és fel tud öltözni rendesen, cipőjét még néha fordítva veszi fel, átfordítja a ruháit a színére.
A lányom 2 múlt, mindent egyedül akar csinálni, öltözni - vetkőzni. Lefele szuperül megy a dolog, de felfele nem, ez szokott lenni a hisztijei alapja. Szerintem mire három éves lesz szépen tud öltözni is egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!