Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesed öltözik egyedül az...

3 évesed öltözik egyedül az oviban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából. A harisnyával nem boldogul egyedül, meg a zipzárt nem tudja felhúzni, de a többi megy.
2012. ápr. 18. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:

az enyém is elég ügyes egyedül, a harisnyával szoktak gondok akadni, mert nem olyan szisztematikusan húzza mint egy felnőtt, hanem átdugja a bokáit és rángatja a derékrészt felfelé (ezért aztán előbbnyúlik/szakad szét derékban, minthogy kikopjon v kinője...)

a lazábban járó cippzárakkal boldogul, az akadósabbakkal nem.

lábbelije csak tépőzáras van odabent, mert fűzőt még nem tud kötni

erős patentet sem tud összenyomni/széthúzni,a lazábbakat igen. ügyesen gombol, mindennek megtalálja mi az eleje/hátulja, a sorrendet jól tartja a ruhadaraboknál, maga után "összehajtogat".

2012. ápr. 18. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Tépőzáras cipője és szandija van - egyedül veszi.

Kardigánok, kabátok cipzárját egyedül húzza fel.

Sapka egyedül.

Póló, trikó, zokni, nadrág egyedül.

Én nem harisnyát szoktam ráadni, hanem leggings-et, azt egyedül is tudja húzni.

Felfele is, lefele is egyedül öltözik.

Van 1-2 pólója, aminek szűkebb a nyaka, ezeket persze nem bírja lehúzni magáról, de ezeket én is alig szedem le róla.

3 éves 4 hónapos.

2012. ápr. 18. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam 4 évesen kezdett egyedül öltözni, addig csak a nadrágot tudta felvenni, és megtalálni az elejét. Most 4 és fél és fel tud öltözni rendesen, cipőjét még néha fordítva veszi fel, átfordítja a ruháit a színére.

A lányom 2 múlt, mindent egyedül akar csinálni, öltözni - vetkőzni. Lefele szuperül megy a dolog, de felfele nem, ez szokott lenni a hisztijei alapja. Szerintem mire három éves lesz szépen tud öltözni is egyedül.

2012. ápr. 21. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, 2,5 éves miniovis és öltözik egyedül (alsógatya, zokni, nadrág, kardigán, az atléta néha megvicceli, tépőzáras cipő), csak nagyon lassan, ezért mindig ő az utolsó, de mivel vegyes a csoport és vannak 5 és fél évesek is, az óvónénik kicsit besegítenek.
2012. ápr. 22. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
nagyjából két és fél évesen kezzdett el "ededüüül" visítással egyedül öltözködni. Állati nagy türelem kellett hozzá, hogy kivárjam, mire mindent felvesz, levesz, de fél év alatt teljesen belejött. (a cipői tépőzárasak, praktikus okokból)
2012. ápr. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!