Nem turi meg a pelust magan, de meg nem szol, ha pisilni kell?
Figyelt kérdés
Ha letepi magarol a pelust, akkor mit csinaljak? Ma kezdte el ezt csinalni. 20 honapos. Tegnap sikerult vegre elkapnunk a pisit a bilibe, 3 icipici bogyo melle. Nagyon orult a pisinek. De az elobb peldaul bekakilt a bugyiba(vettem neki parat, mert probalgatom a pelusrol leszoktatni), beraktam a kadba, hogy lemossam, levettem rola a bugyit, kimostam, adni akartam ra masik bugyit, de o azt akarta, ami elozoleg rajta volt, pedig tok egyforma a ket bugyi. Aztan most csak ratettem a bugyit. Probalom kerdezgetni 5 percenkent, meg megnezem a bugyit, de most peldaul 2 percre tunt el a szemem elol, es mar be is kakilt. Eroszakoljam vissza ra a pelenkat, vagy mit csinaljak?2012. ápr. 16. 19:39
1/2 anonim válasza:
én annak vagyok a híve, hogy 2 éves kor körül vegyük le a pelust nappalra, de ahogy leírod, azt tanácsolom, hogy adj rá pelust, bodyt, esetleg a body alá vékony harisnyát naci helyett, így nem tudja levenni.
akkor érdemes elkezdeni, hogy már beállt a kaki szerintem, mert balesetek ugyan lesznek, de az, hogy össze vissza kakálja a lakást... szóval érted ;)
vagy vegyél egy számmal nagyobb bugyit és add azt rá a pelusra :)
viszont ettől függetlenül nappal pár órára leveheted a pelust, hagy szokja, de bilire még ne erőltesd, majd nyáron inkább, addigra talán megérik rá :)
2/2 anonim válasza:
Az én fiam ugyan ezt csinálta ennyi idősen. Neki 2. nap este sikerült a bilibe kakálni és azóta az csakis oda megy. A pisi is egyre többször sikerült, 3-4 hét után már a déli alváshoz sem kellett neki pelus, 23 hónapos korára meg már az éjszakait is elhagytuk. Nálunk az vált be, hogy nagy volt az üdvrivalgás minden pisi és kaki körül, ami a bilibe sikerült. Ez neki annyira tetszett, hogy ez ösztönözte. Sokáig minden bilizés után megtapsolta magát, nagyon édes volt. :D A pisinél meg a magyarázás, magyarázás, magyarázás, és végtelen sok magyarázás, na meg a türelem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!