Kisfiam 3 éves és éjjel nyöszörögve kel fel és fájlalja a lábát miért lehet ez?
Pár napja fel kel és mondja hogy fáj a lába a térde,maszírozom simogatom neki majd vissza alszik.
amikor én gyerek voltam anyukám mindig azt mondta,mert növök,valóban igaz ez,hogy létezik azért fájdalom mert nől a gyerek?Vagy csupán fikció és valami más áll a háttérben?
A lányommal is volt hasonló, nem hagyott nyugodni a dolog, még orvoshoz is elvittem, ő mondta némi tapogatás-nyomkodás stb után, hogy szerinte kutya baja, csak nő - azért elküldött vérvételre, egy csomó mindenre szűrték és minden eredménye nagyon jó lett. Akkor megnyugodtam. Amikor nagyon fájlalta éjszakánként, a doki tanácsára kapott egy kis fájdalomcsillapító szirupot. Nálunk legalább egy éves folyamat volt, néha hetekig semmi, néha két hétig minden éjjel felkelt rá :S kipróbálhatjátok a melegítőpárnát is, nekünk azt is szerette 8ilen zselés van, patikában vettem két db volt ezerötszát ft körül és már ötbb éve használjuk), néha hűvösen, néha langyosan esett jól neki (általában ha csövescsontnál fájlalta akkor a hideg, izomnál meg a meleg).
valami homeo-bogyót is szedett rá, de az ne mért fabatkát sem sajna, illetve a mi gyerekdokink ellenezte, de olvastam, hogy sokan felnőtteknek való sport-krémmel vagy fájdalomcsillapító krémmel kenik ilyenkor az érintett területet.
Én is állandóan "nőttem" gyerekkoromban. Ajánlom a vietnami balzsamot (bio boltban lehet kapni), azzal érdemes kenni, ma is azzal kenem a lábam, ha fájogat (pedig már nem növök!!) :)
Szóval jó kis mentolos (vagy ahhoz hasonló), mindenesetre jól melegíti a bekent részt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!