Mitől lehet, hogy a 2 éves kisfiam napközben nem köhög, éjjel viszont meg akar fulladni? Ma is alig aludtunk, mert már sírt, hogy fáj.
Hát én felnőttként is sokszor így vagyok. Napközben elfoglalom magam, iszok, eszek közben, nem figyelek annyira magamra. Míg éjjel csak én maradok meg a köhögés. Nyugalmi állapotban sokkal inkább zavaró, ha valami marja/kaparja a torkot.
Fiad nem beteg? Vagy allergiás valamire?
lehet száraz a levegő a szobájában.
vagy refluxos,és fekvő helyzetben feljön a sav, marja a torkát és az ingerli köhögésre
allergia
folyik az orra,éjszaka viszont lefolyik a torkára a fekvő helyzet miatt,és az ingerli köhögésre
ami megoldás lehet:hideg párásítás,lándzsás útifű éjszakai szirup.három éves kortól adható,de én adom a fiamnak csökkentett mennyiségben
ágy lábának megemelése,hogy ne sík helyzetben feküdjön
ha tartós a köhögés,akkor allergia és reflux vizsgálat
nekem ezek a tippjeim vannak
A gyerekem csak akkor horkol éjszaka, ha elkapott valamit és bedurrant az orrmandulája...
Gyerekorvos, ha úgy érzed, hogy ez nem elég, pulmanológus vagy füll-orr-gégész...
Járj utána, mert az orrmandula megnagyobbodása igen rossz hatással lehet a fülre, és az már komolyabb, és hosszadalmasabb, átmenetileg halláscsökkenés lehet, ha vákum alakul ki, mert a fülkürtöt elzárja a megnagyobbodott orrmandula, stb...
Szóval orvos, mihamarabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!