Hogyan változott meg gyermeked, amikor visszamentél dolgozni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után kezdett másként viselkedni és miben nyilvánult meg, hogy kezelted, meddig tartott nála?2012. ápr. 10. 23:46
1/1 anonim válasza:
előtte is anyás volt,de azóta ha jelen vagyok,csak én kellek.
egy példa:szól,hogy wc-re kell mennie.megy az apja,hogy kivigye,erre közli,hogy nem,majd anya.és ha mondja neki az apja,hogy most vele menjen,ordít.vagy pl. születése óta az apja fürdeti,utána öltözteti.most nekem kell felöltöztetni.mihelyt kiszáll a kádból,addig magyaráz,ordít,amíg nem megyek
hogy kezelem:sehogy,megyek,ha hív.végül is addig össze voltunk nőve,most kevesebbet vagyunk együtt.de néha felhúz,amikor dolgom lenne,de csak velem hajlandó mindent csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!