Mit lehet tenni a gyermekkel, ha iszonyat lassan eszik? (3,5 éves)
Figyelt kérdés
Félek, hogy az óvodában is majd gondjai lesznek ebből fakadóan (még nem jár).2012. ápr. 10. 20:06
1/6 anonim válasza:
Semmit,és már felnőttem,de a mai napig lassan eszek,de tényleg már mindenki jól lakott,én még eszek.
A mai napig emlékszem, hogy az oviban is sokszor volt, hogy már mindenki játszott,én még ettem.
A suliban mikor menzára jártam, kénytelen voltam megtanulni kicsit gyorsabban enni,de itthon ugyanolyan kényelmesen lassan ettem.
2/6 anonim válasza:
Én is nagyon lassan ettem mindig.
Első munkahelyemen tanultam meg gyorsan enni.
De azóta is lassan eszek ha van időm:)
21/F
3/6 anonim válasza:
Meg fogja tanulni, hogy olyan tempóban egyen mint a többiek, mert jön az alvás idő, ágyaznak! De azért ott is van fél óra ebéd idő, mert van hogy megyek délben a lányomért, mindenki fekszik , villany leoltva, sötétítő elhúzva, de 2 gyerek még eszik. Nem veszik el előle ha még azt mondja nem lakott jól, és látják hogy eszi!
4/6 anonim válasza:
Az én fiam is úgy eszik mint a csiga. Ráadásul konkrétan "megalszik a tej a szájában"! Van, hogy egyszerűen abbahagyja a rágást és nekem kell szólni, hogy rágjon már. Az agyamra megy!! Az evés végére van, hogy már kiabálok, hogy "egyél-rágjál". Nekem is jól jönne egy-két jó tanács.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez ismerős :-) akkor nem csak nálunk van ilyen gond... hát talán maguktól kinövik majd...
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 11. 19:11
6/6 Annta válasza:
Mi lett a történet vége? Nekem most van ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!