A szupinált cipőt egész nap hordania kell a gyereknek vagy elég pár óra?
3 hete hordja a 2,5 éves fiam a szupinált cipőt de ha több órát abban van folyamatban fájlaltatja a lábát. Nem mondta az orvos hogy egész nap kell e viselni de én úgy gondolom nem véletlen írták fel neki,és csak másképp áll ebben a cipőben a lába ezért fájhat neki mert csak megerőltető.
akinek hord ilyet a gyereke egész nap ezt hordja?
Köszi!
Az az igazság hogy eleve azért vittük ortopédiára mert fájlaltatta térdhajlatban mindkét lábát.Gondolom én is hogy megerőltető neki ezért fáj neki mindig. Még nincs kész a cipő amit az ortopédián csináltatunk ezért vettünk neki egy salust.Szépen ment benne kezdetektől,de a sarkánál megdörzsölte mert ugye ott nagyon kemény,merev a kéreg pont azért hogy tartsa! Nem sebesedett ki de megnyomta.Motorozáshoz még a régi nem szupinált cipője van,mert nem szeretném elkoptatni ezt a nem olcsó cipőt.Amit csináltatok arra eleve tetettem az orrára pót gumit pont ezért hogy akkor is ilyet hordjon ha motorozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!