Akinek kivizsgálták a gyerekét székrekedés miatt? Milyen vizsgálatokból állt? És ki kezdeményezte a kivizsgálást.
Ánizsmag tea. Kifjezetten a gyerekek székrekedésére való. Reggel éhgyomorra itass vele kb. 2 dl-t üresen. Elég semleges íze van , megfogja inni.
Gyógyszertárban kapható ánizsmag. Egy bő teáskanálnyi mennyiésget forrázz le 2 dl vízzel, hagy kihűlni és iható!
Én mindíg ezt adam a gyereknek, ha gond volt a kakival és pikk-pakk megoldja.
MOndjuk az ánizsos teát nem próbáltuk mi sem, de az gondolom hashajtó. Hosszú távon meg semmi ilyesmi nem túl jó.
Probiotikum! Csak ez segített nekünk. Minden nap egy adag este. 3-4 nap múlva rendbe jött. Pár hónapig csináltuk, aztán elhagytuk, és rendben maradt a széklet. Úgy tervezzük, hogy időszakosan ismételjük a kúrát.
Pro+Kid a Bonolactól. Nekünk ez megfelelt, ez az egyik legolcsóbb is, de teljesen jó!
Amúgy az orvos nekünk azt mondta, adjak Laevolacot, de hát az is hashajtó...
első vok. Nem hashajtó. Pár nap alatt rendbeteszi a gyomrot és a beleket, így utána már nem kell alkalmazni. Én 3 hónapig adtam neki.. kb. kétszer egy héten ha gond volt. 1 nap nem volt kaki, majd másnap sem, akkor a harmadik nap reggel kapta.
Ezt a babáknak már pár hetes kortól is lehet adni, persze akkor sokkal gyengébb főzetet kell csinálni. Hasfájós volt a kisfiam és az orvos tanácsára ezt adtam neki minden másnap reggel. Nem sírt egész nap a hasfájástól és könnyen tudott kakilni.
Próbáld ki, aztán meglátod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!