Valami jó módszeretek van arra, hogy tudnám megkönnyíteni adolgát?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 és fél éves és az utóbbi egy hónapban csak 3-4-5 naponta van széklete,amit nagy nehézségek árán tud csak kinyomni.Gyerekdoki tanácsára kúraszerűen adtam neki Laevolac szirupot,de ettől sem lett jobb a helyzet.Szilvalekvárral is próbálkoztam,az viszont nem ízlik neki,kiköpi.2012. febr. 15. 16:36
1/9 anonim válasza:
Naponta gyümölcs,vagy sok gyümölcslé- szőlő és őszibarack a legjobb! Az a jó,ha sok folyadékot sikerül innia!
Lehet tornázni/tornáztatni is.
A savanyú káposztát ha megeszi,az is segít!
Reggel evés előtt egy bő fél órával igyon,lehetőleg sima vizet-Felnőttek esetén 1 pohárral,gyermekek esetén annyit,amennyit egyszerre le tud gyűrni. Ez segít beindítani az emésztést.
Ahogy a felnőtteknél is,lefekvés előtt max 2 órával evés,utána semmi kaja.
Jobbulást a lányodnak!!
Üdv:3 lányos
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a káposztát és a reggeli vizet kipróbálom.Inni iszik sokat és mostanában legtöbbször őszilevet adok neki.
2012. febr. 15. 16:51
3/9 anonim válasza:
nekem a lányom akkor van így, ha sok "száraz" cuccot sikerül ennie, pl. mamánál ugye?? :-/, ropi, pufi, keksz, de legfőképp a kukorica...nem lehet, hogy Neked is ez van, hogy sok ilyen nasifélét eszik?
4/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy az őszilé miatt van?
Valami rémlik,hogy hallottam hogy az megfoghatja,de nem vagyok benne biztos.Próbálj neki pár napig mást adni inni,hátha...
5/9 anonim válasza:
az étrend teljes megváltoztatása segiteni fog: a fehérkenyér, rizs, kukorica,csokis,kakós dolgok elhagyása egy jó ideig,helyette rozs,tönkölykenyér,köles,bulgur,minimális burgonya,zöldség,gyüm.,joghurt,sbarack lekvár,nasi:aszalt sbarack,szilva,ananász,rostoslevek.Sok viz!Nálunk ez a siker kulcsa!A lányom kedvence lett a bulgur,abol bármikor,bármennyit .....csak jó sok legyen!
6/9 anonim válasza:
Sokat olvastam, hogy a narancslé és a langyos (kicsit cukros) kamilla tea is nagyon jó a szorulásra. A narancslevet magam is kipróbáltam, tényleg segített. És, ahogy előttem írták, sok víz!
7/9 anonim válasza:
Mezes kamillatea, utana tejital.
8/9 anonim válasza:
Csinálj végig vele a probiotikumos (pl normaflor) kúrát. Ez ártani biztos nem árt, és nálunk rendezte a dolgot.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tanácsot,a kamillatea vált most be,az lágyította a kislányom székletét,ill.kicsit meg is hajtotta.Viszont a többi ötletet is elraktározom:)
2012. febr. 21. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!