Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hibát követtem el? (Többi lent. )

Hibát követtem el? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Ma reggel lementünk a 15 hónapos kislányommal és a 3 éves kisfiammal a boltba.Egy kapucnis pulcsi volt rajtuk meg melegítőnadrág,illetve a kicsin egy sapka.Amikor leértünk szerencsétlenségemre pont elkapott minket az eső.A kicsi babakocsiba volt.Mivel nem hagyhattam,hogy bőrig ázzanak a gyerekeim,ezért a házunk alatti kisboltba(nem ebbe a boltba szándékoztunk menni,hanem egy másikba.)bevittem a gyerekeket,hogy ne ázzanak.Megkértem a boltost,akit nagyon régóta ismerek,és nagyon jóban vagyunk,hogy had hagyjam itt a gyerekeket addig amíg felszaladok a babakocsira esővédőt hozni,a nagyobbnak gumicsizmát,és esernyőt hozni,mert nem akarom őket megint felcibálni a 4.emeletre és vissza.Mondta is,hogy jó,persze nyugodtan.Erre mire visszaérek egy anyuka megjegyzi nekem,hogy milyen felelőtlen vagyok,hogy a gyerekeimet rábízom egy másik emberre,és hogy ő nem bízná rá senkire a gyerekeit akármennyire jóban van az illetővel.Tényleg rosszul tettem?Tényleg fel kellett volna cibálnom a gyerekeimet a 4.emeletre?Szerintetek hibát követtem el ezzel?Remélem érthetően fogalmaztam.Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 6. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól csináltad. Én is rábiztam már a kicsit a lépcsőházunkban a nénikre, amig a naggyal visszaszaladtunk valamiért. A nagyot csak azért nem biztam rá, nehogy elszaladgáljon a néninél... (2,5 éves és 8 hónapos)

Negyediken lakunk, ismerem a mókát... Valami tuti fenn marad mindig!

2012. ápr. 6. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én visszaszóltam volna neki, hogy senki nem kérdezte a véleményét, foglalkozzon saját magával. Esetleg felajánlhattad volna neki, hogy legközelebb segíthet felcipelni a gyerekeket és a cuccokat a 4.-re, persze babakocsistól (még akkor is ha azt lent tudjátok tárolni), aztán 5 perc múlva meg lecipelni... Gondolom vagy felnőtt gyerekei vannak és elfelejtette már a pici gyerekek "örömeit", vagy nincs is gyereke, vagy sosem volt hasonló gondja, mert családi házban lakik... Izgi élete lehet, ha nincs jobb dolga, mint idegen embereket megszólni.

Nem bírom az ilyen embereket! Még is mi baja lehetett volna a gyerekeknek abban az 5 percben, amíg te visszarohantál pár cuccért?

Nálunk a panelok között van egy kis bolt, minden reggel ott veszem a reggelit. Nem mondom, hogy fú de jó a kapcsolatunk az eladókkal, de egy-két mondatot váltunk olykor, ha összefutunk az utcán, köszönünk. Egy perc kétely nélkül rájuk merném bízni a gyerekeimet 5 percre.

Nem követtél el semmiféle hibát! Úgy cselekedtél, ahogy bárki tette volna!

Ehhez van egy jó sztorim amúgy. Anyu mesélte nem rég, hogy totyogós kislány voltam még, amikor kaptam a babámat. Elég élethű babácska méretre, messziről/rossz szemmel kinézetre is. Be volt öltöztetve és én a nyakánál fogva szorongattam úgy cipeltem az utcán, anyu pedig tolta mellettem a babakocsit. Egy idős szomszéd néni jött szembe, később kiderült, hogy ő terjesztette az igét. A lényeg, hogy anyu hetekig hallgatta mindenfelől, hogy micsoda egy felelőtlen anya, jöttek a rosszalló pillantások stb, míg nem kiderült, hogy mindez azért, mert egy néni azt hitte igazi újszülöttet cipelek totyogósan a nyakánál fogva. :) Ezt csak azért meséltem el, mert igazából vannak annyira brutálisan unatkozó, uram bocsát idióta emberek, akiknek nincs jobb dolga, mint beleszólni mások életébe és kavarni a kakit.

2012. ápr. 6. 17:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Úgy látszik vannak ilyen emberek,akik ráérnek mások életét kivesézni.Egyébként akkor,abban a pillanatban köpni-nyelni nem tudtam,annyira meg voltam döbbenve.Végül a reakcióm egy szemösszehúzás és a nagyobb gyerek felkapása,valamint kiviharzás a boltból volt:D
2012. ápr. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!