Hol tudnék venni leszoktató bugyit a kislányomnak? Most szokik le a pelusról és olvastam hogy ez kisebb baleseteket felfog.
Nekunk 7 db ilyen van, de en kicsit olcsobban vettem. (Kulfoldon elek, itt olcsobb volt egy kicsit)
En nem tudom felvenni a szonyegeket, mint az egyik valaszolo, hogy nehogy pisis legyen a szonyeg, es itt nincs az a dog meleg, mint Magyarorszagon, hogy semmi nelkul rohangaljon a gyerek.
Mar regen vettem, es probalgattuk, de igazan most kezd el bevalni. Azert kezdtem el raadogatni, mert egyszeruen nem zavarta, ha teli volt a pelus, az se.
Nagyon jo szolgalatott tett mar eddig is, mert segitett megfigyelni, hogy milyen idokozonkent pisil (mert nem mindig szol), segitett megfigyelni a mennyiseget is, anelkul, hogy tul nagy tocsat csinaltunk volna a szonyegre, vagy barhova. Ha ebbe a bugyiba pisil, es a bugyi az egyetlen, ami rajta van alul, akkor max egy picit lesz olyan a szonyeg, de legtobbszor csak a bugyi lesz olyan. Mar ott tartunk, hogy kabe 4 bugyi hasznalodik el naponta, delelott ketto, aztan alvasra pelenka, majd delutan ketto, lefekvesig.
Mar ketszer bele is kakalt sajnos, de azonnal kimostam, konnyen kijott a folt. Kislanyom szereti, kenyelmes, es ami a legjobb, nem zarja magaba ugy a nedvesseget, mint a pelenka, igy hamarabb megtanulja, hogy a pisilestol nedves lesz a bugyi. Ha latom rajta, hogy kell neki, egybol mondom, hogy siessunk, ilyenkor o is benne van a dologban, de mar 2-3 alkalommal elofordult, hogy o maga rohant a furdobe a biliert.
Most mar zavarja a pisi akkor is, ha pelusban van, ezt azt hiszem a bugyinak koszonhetjuk. Sokat haladtunk a bugyival elore, szerintem 1-2 honap es szobatiszta lesz.
En ebay-rol vettem, szerintem Magyarorszagon is leghamarabb internetrol lehet rendelni.
Potty training pant. Ezt ird be az ebayen, es ilyeneket ad ki honkongbol, kinabol. Magyarorszagra is biztos szallitanak. A kiszallitas 5-14 munkanap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!