4 éves gyerekhez milyen gyakran jár a védőnő?
Most "fogyasztjuk" a 3. védőnőnket. Az első a gyerek fél éves koráig járt 2 hetente/havonta, utána e-mail-ben kellett elküldenem Neki az oltások számát. Az éves státuszvizsgálaton kívül sosem láttuk.
A második egy év alatt 1x volt nálunk. Most meg egy fiatalka került a helyére, és 3 havonta akar hozzánk jönni. Mi a bánatnak?? Eleve oviba jár a gyerek, tehát az Ő munkaidejében nem is vagyunk itthon.
Lehet, hogy ez a "szabály", de annyira nem lehet kőbe vésve, ha az előző kettő nem tartotta magát hozzá. Tényleg vegyek ki szabadnapot 3 havonta, hogy Ő jöhessen?
Sőt lehet,hogy nem is vinni,mert eszembe jutott,hogy az oviba is van szürővizsgálat.
Ovónő,védőnő így nyilván tartva minden.
Így tudom én is, hogy nem kell jönnie. Nem is értem miért akar jönni. Az előző is kint volt nálunk, és kilátásba helyezte, hogy majd még jönne, aztán nem került rá sor.
Azon kívül semmi kedvem harmadszorra is elmesélni a gyerekek elmúlt 4 évét. Ha érdekli valami, nézze meg a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!