Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves gyerekhez milyen...

4 éves gyerekhez milyen gyakran jár a védőnő?

Figyelt kérdés

Most "fogyasztjuk" a 3. védőnőnket. Az első a gyerek fél éves koráig járt 2 hetente/havonta, utána e-mail-ben kellett elküldenem Neki az oltások számát. Az éves státuszvizsgálaton kívül sosem láttuk.

A második egy év alatt 1x volt nálunk. Most meg egy fiatalka került a helyére, és 3 havonta akar hozzánk jönni. Mi a bánatnak?? Eleve oviba jár a gyerek, tehát az Ő munkaidejében nem is vagyunk itthon.

Lehet, hogy ez a "szabály", de annyira nem lehet kőbe vésve, ha az előző kettő nem tartotta magát hozzá. Tényleg vegyek ki szabadnapot 3 havonta, hogy Ő jöhessen?

2012. ápr. 4. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Semmilyen gyakran. Évente beviszed státuszra, meg védőoltásra, kész.

Az óvodában látogatja a gyermekeket.

Van valami gond? betegség, szoc. helyzet? Mert nem szoktak látogatni.

Jöjjön munkaidő után!

2012. ápr. 4. 15:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond abszolút. Szerinte ez a szabály.
2012. ápr. 4. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem még csak 15 hónapos lesz a lányom, de mostani védőnőt egyszer láttam eddig (februárban költöztünk) és nem is hiszem, hogy jönni akar.

Lányom születése óta 2szer költöztünk.Az 1. helyen a védőnő, az első hónapban hetente ki jött, aztán már nem is.3 hónapos volt a lányom amikor költöztünk, az ottani védőnő 1szer jött ki aztán mindig oltásnál láttuk.Meg ugye most, de mondom ez is 1szer jött eddig és nem mondta hogy nagyon szeretne még.

Ha tényleg nincs rá szükség, akkor beszéld meg vele.Mond hogy nem összeegyeztethető a munkaidőddel, és ezért szabadságot nem szeretnél kivenni, mert a munka hely mindenkinek fontos, és az ilyet nem nagyon kultiválják a főnökök..Ha nem tetszik, akkor meg menjen hétvégén!

2012. ápr. 4. 15:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, én sem vagyok ehhez a nagy érdeklődéshez hozzászokva. Az előző kettőt 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttuk.
2012. ápr. 4. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 6 éves hiperaktív fiam és egy másfél éves kislányom.

Ha jön a védőnő sosem csak a piciről érdeklődik,hanem inkább a fiamról,hogy miképpen haladunk a fejlesztésekkel,hogyan bírom idegileg a helyzetet stb ,nekem jól esnek ezek a beszélgetések ,mert nálunk ugye problémás gyermekről van szó.

2012. ápr. 4. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

mi is a harmadikat fogyasztjuk.egyelőre a harmadikat még nem ismerjük,nem keresett fel minket,azt sem tudom ki az,más anyukától hallottam,hogy új van

az első egy éves koráig volt a védőnőnk,egyszer csak szó nélkül eltünk,elment szülni,elköltözött

a második felkeresett minket,egyszer látta a fiamat 1,5 évesen

azóta,tehát 1 éve nem látta védőnő

a két éves státuszt is egy éppen ott levő védőnő csinálta,amikor bevittem megmérni

én biztos nem vennék ki 3 havonta ezért egy szabadságot,nem hiszem,hogy van ilyen szabály

2012. ápr. 4. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy mivel óvodába jár őt már csak a státuszvizsgálatra kell bevinni.
2012. ápr. 4. 16:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor finoman lerázom.
2012. ápr. 4. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:
3 évesen oviba ment és aki közösségbe jár annak nem kell védőnői látogatás. Az éves státuszvizsgálatra kell majd vinned.
2012. ápr. 4. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Évente kell bevinni ennyi.Ilyenkor már nem jár ki!

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 5. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!