Szerintetek a szabadban hol illetlenség megpisiltetni egy 2-3 éves kisgyereket?
Nemrég kezdtük a szobatisztaságot, és elgondolkoztam rajta, hogy hol néznének ránk furán, ha ott pisilne a gyerek. Sokat megyünk csavarogni, a lányomnak nagyon tetszik, ha a szabadba pisilhet. Persze nem idegen kertjében, meg a parlament előtt-re gondolok, mert az tényleg nem valami illő, de mondjuk állatkertben nem ciki?
Szerintem mégiscsak jobb egy kisgyereknek a szabadban bárhol elintézni a dolgát, mint egy nyilvános wc-ben. Bocs ha hülyének tűnik a kérdés, csak kíváncsi vagyok. Esetleg van valakinek érdekes története, hogy rászóltak, vagy kellemetlen volt?
Én már láttam 60 éves nénit is guggolni a bokorban a város közepén, 2x 4 sávos autóút mellett. A férfiak meg sokszor ott kapják elő, ahol eszükbe jut.
Ez engem sokkal jobban zavar, mintha egy kisgyereket pisiltetnek meg.
Én bárhol megpisiltettem a csajokat mikor szoktunk le a pelusról. Nyilván nem az út közepén, hanem oldalra húzódtunk. Fiúknál talán könnyebb, mert nem kell felvenni a csajos pisilős pózt.
Kíváncsi vagyok, hogy aki beszól ilyenért egy kisgyerekes anyukának, az szóvá tenné e akkor is, ha 25 éves részeg suhanc lenne az illetlenkedő.
Szerintem kicsit illetlen mondjuk állatkertben, vidámparkban, s hasonló helyeken.
Én is pisiltattam őket kint, de nem ilyen helyen, de utcán, parkban bokor, fa mögött, kocsink mellett út szélén, szóval nem vagyok magának ennek ellene.
Inkább az ő szemszögükből nézve állatkert stb. lehet nem tetszene nekik.
utálom a nyilvános wc-ket,de ha nincs más lehetőség,inkább oda viszem,mint a szabadba
2,5 éves fiam van,két hónapja szobatiszta.
tegnap pl egy orvosi rendelőben kakált.voltunk gyógyszertárban,szólt,hogy kell neki,az volt a legközelebb,így oda mentünk be
van nálam fertőtlenítő kendő mindig,azzal letörlöm,meg teszek rá zsepit,és úgy ültetem rá.állva nem tud pisilni,így ha utcán kéne,akkor nekünk is a guggolós póz lenne megoldás.de inkább bemegyek valahova,még hideg is van
állatkertben meg elég sok nyilvános wc van,de nyilván ha sürgős,leültetném a járda mellé
Hát ha pesti lennék, szerintem minden nap pisiltetném a parlament előtt mindkettőt!:-))))
Egyébként állatkertben, vidámparkban sose pisiltek a szabadban, ott elmentünk wc-re. De pl amikor a buszállomáson jött rá, akkor elmentünk egy zegzugba a bokrok közé. Vagy ha boltban jön rá, akkor jobb esetben a bolt hátamögött vagy valahol a közelben van bokros fás rész és ott pisil.
Köszi a válaszokat!
Utolsó ez jó volt! :-)
Én is inkább olyan helyen pisiltetem szívesen, ahol el lehet bújni, bokor mögé vagy bárhova.
Tegnap egy neves bevásárlóküzpont játszóterén ültem a padon mikor mögöttem egy furcsa hang volt.Hátrafordultam s az anyuka felemelte s mögöttem pisiltette a kislányát.Valaki azért már ne legyen ennyire tapló.hogy pár méterrel arrébb ne tudja bevinni a bevásárlóközponta pisilni.Kb 4 perc sétálva.
Ja és megjegyzem,hogy 1 percte meg az sztk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!